Oliver Furniture

Pinnasänky Wood Mini+

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 949,00 94900
Määrä: kpl

Oliver Furnituren ainutlaatuisen, muokattavan Wood Mini+ pinnasängyn design on ajaton ja siinä on pehmeät pyöreät muodot. Ne antavat pinnasängylle kutsuvan ja viihtyisän ilmeen.

Mini+ pinnasänky sopii lapselle syntymästä noin 3-vuotiaaksi asti.

Täyspuisen pinnasängyn käytännöllisiä ominaisuuksia on muunmuassa:

  • Korkeussäädettävä pohja, jossa 2 eri asentoa (keskikorkeudella ja alhaalla
  • 3 irrotettavaa pinnaa (keskimmäiset pinnalaidan pinnat, vieteri/ponnahdussysteemi) jotka helpottavat lapsen pääsyä sänkyyn ja sieltä pois itsenäisesti.

Wood Mini+ -sarja on valmistettu koivupuusta ja sitä on saatvilla kahta eri mallia: valkoinen/tammi jossa jalat ovat massiivitammea ja toisessa täysin valkoisessa, tässä jalat ovat massiivikoivua.

041425 – Wood Mini+, valkoinen/tammi
Mitat– leveys:74cm x pituus:126cm x korkeus:87 cm
041426 – Wood Mini+, valkoinen
Mitat– leveys:74cm x pituus:126 x korkeus:87 cm

Maksimi painolasti sängylle:  30kg 

LISÄTARVIKKEET:


* Ei alennuskoodeja *

Kun lapsi kasvaa, saat muokattua pinnasänkyä halutessasi toisenmalliseksi mini+ -sarjan vuoteeksi kuten 162cm pitkäksi juniorisängyksi. Käytännössä tämä toteutetaan erikseen myytävien lisäosapakettien avulla. Pääset tutkimaan vaihtoehtoja hintoinen Oliver Furnituren converter-sivustolla.

Jos tiedät jo nyt haluavasi muokata sänkyä myöhemmin juniorisängyksi, valitse setti joka sisältää myös juniorisängyn: Pinnasänky ja Juniorisänky 5-in-1 Wood Mini+.

Selkeyden säilyttämiseksi kaikki lisäosapaketit eivät ole esillä verkkokaupassa, mutta kaikki ne on tilattavissa meiltä! Ota yhteyttä: info@lildecor.fi niin laitamme haluamanne lisäosapaketin esille verkkokauppaan. Palvelemme mielellämme mahdollisissa lisäkysymyksissänne.

Lisäosapakettien ideana on se, että hyödynnetään mahdollisimman paljon olemassaolevan sängyn osia, ja toimitetaan uudenmallisen sängyn saamiseksi vain tarvittavat lisäosamateriaalit. Näin säästetään luonnonvaroja, kun ei valmisteta sänkyä alusta alkaen vaan vaihdetaan osia vain tarvittavilta osin.

Katso tarina: (videon lopussa näkyy muunnos parvisängyksi. Se on rakennettavissa erikseen hankittavien lisäosien avulla.)*) *The recommended maximum weightload on bed bases refers to the applied EN standard which the bed model/bed base construction has been tested to. The weightload shall be evenly distributed over an area of minimum 150x150 mm and applied gradually, but not instantly (e.g. by means of free fall).
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.