Oliver Furniture

Lasten patjat Wood mini+ sänkyihin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

Laadukas ja käytännöllinen patja lapsen sänkyyn

Keskimääräinen yöunen pituus lapsille on noin 12 tuntia. Oliver Furnituren mini+ lastenpatja tarjoaa pienelle keholle erinomaiset mahdollisuuden palautua ja latautua uuteen päivään, kohti uusia seikkailuja!

Mini+ lastenpatja antaa hyvän tuen koko keholle, joten lapsi saa nukuttua turvallisesti ja mukavasti kaikissa nukkumisasennoissa. Mini+ lastenpatjassa ei ole makuualueita, kuten monissa aikuisten patjoissa on. Eri vyöhykkeet toki tarjoavat erityistä tukea tietyille kehon osille, mutta koska lapset usein pyörivät nukkuessaan, vyöhykkeet ovat lasten patjassa tarpeettomia.

Pienellä lapsella kehon lämmönsäätely on vielä kehittymisvaiheessa. Avohuokoinen kylmävaahtomuovi auttaa ilmaa kiertämään lastenpatjan ytimen läpi ja siirtämään kosteutta pois, jolloin lapsen kehon lämmönsäätely mahdollistuu.

Pölyä ja muuta likaa ajan myötä varmasti ilmaantuu. Mini+ lastenpatjassa on helposti pestävä päällinen, siinä on korkea hygieniataso ja se sopii allergikoille. Jos vahinkoja tapahtuu, voit pestä patjasta toisen puolen, avaamalla vain helposti vetoketjun ja niin saat "kannen" patjasta pyykkiin. Tilaa halutessasi extrapäällisiä patjaan käytännöllisyyden maksimoimiseksi.

Mini+ lastenpatjan sisäosan materiaali on Öko-Tex-sertifioitua eurooppalaista HR-kylmävaahtoa (cold foam), joka on erittäin mukava, hengittävä, hypoallergeeninen, hyvin muotonsa palauttava ja jossa on korkea kantokyky. Tilavuus 28,5-33 kg/m3.

Päällinen: irrotettavan päällinen on valmistettu luonnonvalkoisesta, kalanruotokuvioin tikatusta GOTS -sertifioidusta luomupuuvillasta. Päälliseen on tikattu ohut kerros Oeko-Tex-sertifioitua kierrätettyä PET-materiaalia. Toisessa puoliskossa patjaa (päällispuolessa), on vedenpitävä kerros Öko-Tex-sertifioitua puuvillaa jonka sisäpuolella on TPU-kalvo (termoplastinen polyuretaani). Patjan reunassa on lippu, joka osoittaa vedenpitävän puolen patjasta.

Irrottettava päällinen on konepestävä (max. 40°).

Patja on valmistettu Euroopassa ja se on eurooppalaisten turvallisuusstandardien ja-normien mukainen. Patja on testattu turvallisuusstandardi EN 16890 ja eurooppalaisten paloturvallisuusstandardien EN 71-2 ja BS 7177 mukaisesti.

Mini+ lastenpatjaan sopivia muotoonommeltuja aluslakanoita löydät Dear Aprililta (joka on Oliver Furnituren "pikkusisko" sekä laadukkaita, kustomoituja jersey aluslakanoita Cocoon -tuotemerkiltä.

Huom: Toimitusaika muiden huonekalutilausten mukaan n. 3-4 viikkoa, halutessasi saat tarkempia tietoja tämän hetken toimitusajasta tiedustelemalla: info@lildecor.fi. Palvelemme mielellämme kaikissa lisätiedoissa!


* Ei alennuskoodeja *

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.