Oliver Furniture

Pinnasänky ja Juniorisänky 5-in-1 Wood Mini+ Tammi

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 1579,00 157900
Määrä: kpl

Viisi vuodetta yhdessä

Vastasyntyneestä yhdeksänvuotiaaksi saakka sopiva pinnasängyn ja juniorisängyn paketti Oliver Furniturelta. Wood mini+ tammi -pinnasänky ja juniorisänky on valmistettu valkoöljytystä massiivitammesta ja koivusta joka on viilutettu tammella.

Pitkä käyttöikä 0-9v lapselle

20-vuotis juhlavuoden kunniaksi Oliver Furniture julkaisi uuden Wood mini+ Tammi -lastensänkysarjan. Näissä lastensängyissä on mahdollisuus muokkauksiin, ja yhdistettynä eksklusiivisen tammen tinkimättömään laatuun ja ainutlaatuiseen ilmeeseen, onnistutaan tavoittamaan aidosti pitkän käyttöiän mahdollistava lastensänkyjen sarja 0-9v lapsille. 

Mitat:
  • Pinnasänky 74 x 156 x 87 cm
  • Juniorisänky 74 x 166 x 57,5 cm

Mini+ pinnasängyn ja juniorisängyn setissä on pinnasänky jossa korkeussäädettävä pohja. Sitä saa säädettyä kahteen korkeuteen. Pinnasängyssä on lisäksi kolme irrotettavaa pinnaa. Sänky on suunniteltu kasvamaan lapsen mukana, ja se voidaan muokata 122cm juniorisängyksi sekä myöhemmin 162cm juniorisängyksi. Kaikki tähän tarvittavat osat kuuluvat pakkaukseen. Juniorisänkyihin tulee mukana myös turvalaidat. Siis yhdessä setissä kaikki tarvittava, ilman lisäkustannuksia.

Monien mahdollisuuksiensa ansiosta Mini+ on joustava ratkaisu, kun olet valitsemassa sänkyä perheen pienimmälle! Saat kokonaisratkaisun joka kattaa sopivankokoisen sängyn lapsen ensimmäisten vuosien ajan, 9v saakka. Eikä suunnittelusta ole tingitty. Wood -sarjan lasten kalusteille on ominaista selkeä, pohjoismainen, ajaton ulkonäkö sekä pyöreät, pehmeät muodot jotka antavat kutsuvan ja kodikkaan tunnelman lastenhuoneeseen.

Lisätarvikkeet
(Ei alennettavissa.)
Aidolle puulle on luontaista sävyjen vaihtelut sekä yksilölliset puunsyyt yksityskohtaisine kuvioineen. Osien välillä voi esiintyä pieniä sävyeroja. Suora auringonvalo voi aiheuttaa puun haalistumista.

Wood mini+ Tammi -sarja on valmistettu Euroopassa. Sarja täyttää eurooppalaiset turvallisuusstandardit ja -normit. Sängyt on käsitelty valkoisella pigmentoidulla öljyllä (pellavansiemen-, auringonkukka- ja jojobaöljy).

Mahdollisuus muokata sängystä toisenmallinen

Kun tarpeet perheessä muuttuvat - tai lapsi haluaa uuden sängyn, tai ehkä tarvitsette saada sisarukset samaan huoneeseen? Mini+ sänkyä saa muokattua erikseen myytävillä lisäosapaketeilla toisenmalliseksi mini+ sängyksi, vastaamaan jälleen uusia tarpeita. Tutustu muunnosvaihtoehtoihin hintoineen Oliver Furnituren Converter-sivustolla. Kaikki lisäosapaketit on tilattavissa meiltä - ota yhteyttä niin lisäämme ne esille verkkokauppaamme: info@lildecor.fi . 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.