LELUT

Leluhankinnoissa käyttäjän ikä on keskiössä. Vauvan ensimmäisiksi leluiksi ovat optimaalisia perinteiset vauvalelut: pallot, palikat, purkit. Päällekkäin pinottavat, sisäkkäin soviteltavat. Tarjoa vauvalle monipuolisesti erilaista nähtävää ja koettavaa: pehmeää, kovaa, painavaa, kevyttä, karheaa, sileää, lämmintä, kylmää. Liikkeelle lähtevä lapsi tutkii kaikkea ja tahtoo usein tehdä sitä mitä näkee vanhempien tekevän. Tarjoa nukke paijattavaksi, sekä erilaisia nukketarvikkeita nuken hoitamiseen. Leikkikeittiöleikit tulevat ajankohtaisiksi.

Rakenteluleikit ovat ikiaikaisia: hiekka- ja lumileikit ovat kaikkien lasten suosikkeja, majanrakennukset sisällä. Tarjoa lapselle erilaisia leluja, niistä kaikista oppii uusia, erilaisia hyödyllisiä taitoja! Luovien leikkien materiaaleja löydät runsain määrin Lil Decorista.

Nukkekodit pienoishahmoineen ja -kalusteineen on lasten unelmaleluja. Maileg-valikoimamme mukautuu vuodenaikojen mukaan ja kunkin sesongin tuotteista saatte kerättyä rakkaita omia kokoelmianne nukkekoteihin. 
Järjestys: