Info

Verkkokauppa info 

Verkkokaupassamme voit tehdä ostoksia helposti ja luotettavasti. Tutustu rauhassa valikoimaamme ja tee ostoksesi silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kauppa on auki ympäri vuorokauden 24/7. 

Verkkokaupassa voit maksaa pankkipainikkeilla, pankki-/luottokortilla (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard), tilisiirrolla tai laskulla (luottotiedot tarkistetaan). Korttimaksussa verkkokäytön tulee olla sallittu pankissasi.

Saatuasi tuotteet sinulla on mahdollisuus palauttaa tuotteet 14 vrk kuluessa tilauksen saapumisesta. Lisätietoja käytännöistä löydät toimitusehdoista. 

Palvelemme asiakkaitamme ja vastaamme kysymyksiinne mielellämme sähköpostilla info@lildecor.fi tai puhelimitse numerosta +358440250075 (myös whatsapp). Puhelut normaalihintaisia. Lisätietoa yrityksemme ja tuotteiden taustoista saat myös verkkokauppamme blogi-osiosta.

Tax free

Kaikki Euroopan Unionin ulkopuolelle toimitettavat tilaukset ovat verovapaita. Suomessa vieraileville matkailijoille toimitamme normaalisti noudattaen verotoimiston ohjeita: https://www.vero.fi/fi-FI/Syventavat_veroohjeet/Arvonlisaverotus/Veroton_myynti_Suomessa_vieraileville_ma%2838108%29

Tietosuojaseloste

Lil Decor

Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä


Lil Decor Finland Oy
Aholantie 4, 71800 Siilinjärvi

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö
Niina Heikura
info@lildecor.fi
044 025 0075

Henkilörekisterin nimi


Lildecor.fi verkkokaupan asiakasrekisteri


Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste


Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on Lil Decorin ja asiakkaan välisen asiakassuhteen ylläpito ja hoito.


Rekisterin tietosisältö

Henkilörekisteriin kerätään asiakkaalta seuraavat tiedot:

 • asiakasnumero
 • nimi
 • osoite
 • puhelin
 • sähköposti
 • tilaushistoria
 • toimituksen seurantatiedot.​
 • mahdolliset asiakkaan ilmoittamat täsmentävät lisätiedot (verkkokaupan "erityistoiveet"-kenttään asiakkaan kirjoittamat tiedot.)

Rekisteriin tallennetaan asiakkaan antama lupa lähettää markkinointiviestintää.

Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisterinpitäjä rekisteröi lildecor.fi -verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään, sekä kivijalkamyymälässä asiakkaan ilmoittamat tilauksen toimittamiseen tarvittavat tiedot: Nimi, puhelinnumero sekä tarvittaessa sähköpostiosoite. Sekä kivijalkaliikkeessä että verkkokaupassa tiedot tallennetaan ainoastaan kassajärjestelmään: asiakkaan tietoja ei oteta ylös esim. paperille.


Säännönmukaiset tietojen luovutukset  ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja voidaan luovuttaa henkilörekisteristä ainoastaan seuraavissa tapauksissa:

 • Kirjanpitäjälle, Kirjanpitolain mukaisen kirjanpitovelvollisuuden täyttämiseksi.
 • Matkahuollolle/Postille/Suomen Kuljetustilauksille asiakkaan tilauksen toimittamiseksi sillä toimitustavalla jonka hän on valinnut.
 • Jupiduulle/Banwoodille tilauksen toimittamiseksi

Kukin heistä noudattaa Tietosuoja-asetusta (General Data Protection Regulation, GDPR).

Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.
 

Rekisterin suojauksen periaatteet

Sähköisesti tallennetut tiedot: Lildecor.fi -verkkokaupan käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä (kaksivaiheinen). Järjestelmä on suojattu normaalien teknisten suojamenetelmien avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa tiloissa. Tietokoneessa ja matkapuhelimessa pääsykoodi sekä molemmissa virustorjunta.

Tietojen tarkastusoikeus ja korjaaminen

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyynnön toteuttamseksi rekisteröidyn tulee olla yhteydessä yhteyshenkilöön. Yhteyshenkilön tiedot näkyvät yllä. Yhden (1) tarkastuspyynnön käsittely vuodessa on rekisteröidylle maksutonta. 

Rekisteröidyllä on lisäksi oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Tietojen korjauspyynnössä on yksilöitävä korjattava virhe ja ilmoitettava korjatut tiedot. Korjauspyynnön toteuttamiseksi rekisteröidyn tulee olla yhteydessä yhteyshenkilöön.

Muut rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää itseään koskevien tietojen käyttö laissa määriteltyihin tarkoituksiin. Tällainen kielto voiaan antaa milloin tahansa yllä mainitulle yhteyshenkilölle.