Info

Verkkokauppa info

Verkkokaupassamme voit tehdä ostoksia helposti ja luotettavasti. Tutustu rauhassa valikoimaamme ja tee ostoksesi silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kauppa on auki ympäri vuorokauden 24/7. 

Verkkokaupassa voit maksaa pankkipainikkeilla, pankki-/luottokortilla (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard), tilisiirrolla tai laskulla (luottotiedot tarkistetaan). Korttimaksussa verkkokäytön tulee olla sallittu pankissasi.

Myytävänä olevat tuotteet ovat meillä joko myymälässä tai varastossa, joten toimitamme tuotteet nopeasti kaikkialle Suomeen. Saatuasi tuotteet sinulla on mahdollisuus palauttaa tuotteet 14 vrk kuluessa tilauksen saapumisesta. Lisätietoja käytännöistä löydät toimitusehdoista. 

Palvelemme asiakkaitamme ja vastaamme kysymyksiinne mielellämme sähköpostilla info@lildecor.fi tai puhelimitse numerosta +358440250075 (myös whatsapp). Puhelut normaalihintaisia. Lisätietoa yrityksemme ja tuotteiden taustoista saat myös verkkokauppamme blogi-osiosta.

Tax free

Kaikki Euroopan Unionin ulkopuolelle toimitettavat tilaukset ovat verovapaita. Suomessa vieraileville matkailijoille toimitamme normaalisti noudattaen verotoimiston ohjeita: https://www.vero.fi/fi-FI/Syventavat_veroohjeet/Arvonlisaverotus/Veroton_myynti_Suomessa_vieraileville_ma%2838108%29

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
Li'l Decor Finland Oy
SIlvolanlaakso 1 A 1, 20540 Turku

Rekisteriasioista vastaava henkilö
Niina Heikura
info@lildecor.fi
044- 025 0075

Rekisterin nimi
Lildecor.fi verkkokaupan asiakasrekisteri


Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisteriä käytetään ainoastaan valmiskaupan ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon. 


Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään asiakkaista perustiedot:

  • asiakasnumero
  • nimi
  • osoite
  • puhelin
  • sähköposti
  • tilaushistoria
  • toimituksen seurantatiedot.

Rekisteriin tallennetaan asiakkaan antama lupa lähettää markkinointiviestintää.

Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisterinpitäjä rekisteröi lildecor.fi -verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään.


Säännönmukaiset tietojen luovutukset  ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle


Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille.
 

Rekisterin suojauksen periaatteet

Lildecor.fi -verkkokaupan käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on suojattu normaalien teknisten suojamenetelmien avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa tiloissa.