Petites Pommes

CLASSIC FLOATS | BEAUTIFUL STRIPES

"Petites Pommes Classic Floats tuottaa vastuullisesti ajattomia uimaleluja tyllitietoisille lapsille ja aikuisille. Uimarenkaamme on suunniteltu kestämään uimakaudesta toiseen ja ne vastaavat EU:n asettamiin korkeimpiin vaatimuksiin.

Petites Pommes -väripaletti on saanut inspiraationsa klassisesta uimarengastyylistä sekä vintage -henkisistä raidoista. Nämä tyylit yhdistyvät moderinisti päivitetyissä Petites Pommes -malleissa. Kaikki tuotteet on suunniteltu kestämään koko kesälomanne ajan. Jokainen uimarengas toimitetaan kauniissa puuvillaisessa kassissa, jossa rengasta on helppo säilyttää.

Etsiessämme tyttärillemme Annalle ja Olivialle eleettömän kauniita uimarenkaita, löysimme vain vahvasti värikkäitä ja kuviollisia malleja. Tästä syntyi ajatus tuoda kauniita ja laadukkaita uimarenkaita muidenkin äitien saataville ympäri maailman. Alkuperäinen raidallinen OLIVIA-uimarengas lanseerattiin kesällä 2019.

Uskomme, että osa ikimuistoisimmista lapsuudenkokemuksista syntyy nauruntäyteisten, loputtomien ja aurinkoisten kesälomapäivien aikana. Tyylikkäät ja seesteisen sävyiset uimalelut luovat näihin päiviin rauhallista tunnelmaa.

~Nauttikaa rakkaintenne kanssa olemisesta! ~"

x Celine Kold Westerberg ja Anna Rodhe Petites Pommesin perustajat

Järjestys: