GRAPAT

Grapat Little Things - Vihreä

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 11,35 1135
Määrä: kpl
Toivomuspurkki pienellä hahmolla metsänvihreän värisenä.

Mitä mahtuu näin pieneen purkkiin..? Jotain, mikä saa lapsen hymyilemään ja tuntemaan olonsa lämpöisäksi. Jotain, mitä tuuli ei voi puhaltaa pois. Jotain, joka ymmärtää lapsen kieltä, koska se on hänen ikioma aarteensa. Kivi, niin puhdas ja pyöreä, että se tuntuu kesäiseltä kuulta. Kuori, joka hohtaa sisältä, koska kokonainen mielikuvituksen valtameri sopii sen sisään. Tai hammas, joka on samaan aikaan sekä yksisarvinen että hai. Ilmapallo ilman ilmaa. Pienin kynännysä maailmassa. Kaikki tämä mahtuu näin pieneen purkkiin, aivan kuten lapsi itsekin, kun vain kuvittelee kaiken mahdolliseksi!

Koko: n. 5,5 cm.

Kannusta lasta vapaaseen, luovaan leikkiin! Omien ajatusketjujen, uusien leikkien rakentelun ja hahmottelun kautta lapsen loogis-matemaattinen ajattelu saa harjoitusta luokittelun, ryhmittely ja yhdistämisen avulla. Yhdistele leikkeihin mukaan myös muunlaisia Grapat osasia.

Suositusikä 18 kk+.

Hoito-ohje: Pyyhi lika nihkeällä liinalla ja käytä tarvittaessa mietoa pesuainetta. Älä upota veteen.

Materiaali PEFC-puu (kestävästi hoidettujen metsien puusta valmistettu).

Puun kaunis pintakuvio ja tuntuma on säilytetty Grapatin tuotteissa esillä. Puu on elävä materiaali, joka voi olla sekä pehmeää että kovaa, sileää ja karheaa ja se tuoksuu hyvältä. Jokainen Grapatin lelu on käsinvalmistettu ja ainutlaatuinen. Mukana kangaspussi säilyttämistä varten.

Article manufactured under the safety standard EN71

* Ei alennuskoodeja *
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.