Oliver Furniture

Katosverho- ja mobileteline Mini+ sänkyyn

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 59,00 5900
Määrä: kpl
Uutta Oliver Furnituren wood-mallistossa: teline mini+ basic sänkyyn! Tähän voit ripustaa joko mobilen tai Oliver Furnituren kepeän valkoisen katosverhon

Hienostunut täyspuinen pidike on saatavilla kahdenlaisena: tammenvärinen on valmistettu valkoöljytystä tammesta, ja valkoiseksi lakattu versio on puolestaan koivua. Telineellä saat laajennettua mini+ pinnasängyn toimintoja edelleen monipuolisemmaksi!

Mitat: korkeus 74 cm, syvyys 55 cm, leveys 3 cm.

Helposti asennettavissa. Ripusta telineeseen jokin suloinen mobile vauvan katseltavaksi tai luo suojaisuutta unille katosverholla.

Tanskalaista kestävää muotoilua. Kuten kaikki Oliver Furnituren tuotteet, myös mini+ basic sänkyyn sopiva teline ja siihen sopiva katosverhot on valmistettu Euroopassa ja suunniteltu vastaamaan EU:n tiukkoja turvallisuus -ja tuotteiden terveellisyyttä vastaavia normeja. Käytetyt materiaalit on parhaita mahdollisia ja tuotteet käsitellään vain myrkyttömillä vesipohjaisilla lakoilla ja maaleilla. Oliver Furnituren tuotteille on ominaista, että ruuvinkannat häivytetään, kauniin yleisilmeen saavuttamiseksi. Suunnitteluun ja muotoiluun satsataan huolellisesti.

Klikkaamalla tuotekuvia saat ne suuremmaksi ja tarkaksi näytölle.

Tilaustuote, toimitusaika-arvio toimitusehdot-sivulla. Palvelemme mielellämme mahdollisissa lisäkysymyksissänne sähköpostitse: info@lildecor.fi . 

* Ei alennuskoodeja *
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.