Oliver Furniture

Lasten kerrossänky Wood Mini+

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

Kompakti sänky kahdelle lapselle.

Oliver Furnituren Wood Mini+ kerrossänky on kompakti, jykevärakenteinen täyspuinen sänky kahdelle lapselle. Se ei vie paljon tilaa lastenhuoneesta! Pienistä ulkomitoistaan huolimatta mini+ kerrossänkyyn on onnistuttu luomaan runsaat tilat pienelle lapselle nukkua. Mini+ kerrossänky sopii hyvin huoneisiin joissa perinteiset suuret kerrossängyt veisivät liikaa tilaa, tai kun lastenhuoneessa halutaan säästää lattiatilaa muille toiminnoille kuten leikkimiselle.

Wood mini+ kerrossänky sopii sisaruksille, jotka ovat kasvaneet ulos pinnasängyn turvallisesta syleilystä. Lasten kerrossänky sopii pienillekin lapsille, sillä alasänky on juuri samalla korkeudella, kuin missä lapsi nukkui aiemmin pinnasängyssä. Matalassa lasten kerrossängyssä sisarukset saavat nukkua lähellä toisiaan, sillä yläsänky asettuu puolestaan vain metrin korkeudelle lattiasta.

Skandinaavinen, eksklusiivinen muotoilu

Mini+ kerrossänky on lastenhuoneen tyylikäs keskipiste ja sen suojiin on mukava lapsen käpertyä nukkumaan. Koko mini+ sarja on valmistettu koivupuusta sekä tammesta. Voit valita, haluatko sängyn kokonaan valkoisena massiivikoivujaloilla, vai tammi-valkoisena versiona jossa jalat on valkoöljyttyä tammea. Näkymättömiin sijoitellut ruuvit ja pyöristetyt kulmat antavat mini+ lasten kerrossängylle puhtaan, eksklusiivisen ilmeen.

Laadukas sänky on satsaus lasten uniin

Kunnolliset, korkeat laidat ja umpipäädyt tuntuvat lapsesta turvalliselta, kuin syli. Kuvittele koivupuun jykevyys, lasten on ihana nukkua sängyssä jossa toisen lapsen unissaan pyöriminen ei havahduta sisarusta hereille. Puhtaat, pehmeät vuodevaatteet nostaa lapsen unen laatua. Patjaan räätälöidyt muotoonommellut lakanat tekee puolestaan lakanan vaihdosta helppoa ja nopeaa.

Oliver Furninturen mini+ lastensängyt on valmistettu Euroopassa, eurooppalaisten turvallisuusstandardien ja -normien mukaisesti. Maalattu myrkyttömällä, vesiohenteisella maalilla.

Maksimipaino sängylle (per alusta), on 120kg jakautuen tasaisesesti alustalle. Yläsänky yli kuusivuotiaille EN 747 mukaan. Pienempi lapsi voi nukkua turvallisesti alasängyllä mukaan kuuluvan irrotettavan turvalaidan kanssa. Tikapuut ovat sängyn oikeassa reunassa.

Muokattava lastensänkysarja

Vuosien vieriessä ja lasten kasvaessa mini+ lasten kerrossängyn saa jaettua erilleen kahdeksi lastensängyksi. Se toteutetaan käytänössä lisäosapakettien avulla (myydään erikseen). Muokattavuus on keskeinen osa Oliver Furnitren kestävyyden ajattelutapaa: huonekaluhankinta on aidosti pitkäikäinen, kun se mahdollistaa vaihtuvien elämäntilanteiden mukaan muokkaamisen kulloiseenkin tilanteeseen sopivaksi. Sukupolvelta toiselle!

Mitat:
Pituus 166cm, leveys 74cm (81cm tikapuiden kohdalla), korkeus 132 cm.
Paino: 69,2 kg.

Lisätarvikkeet:
041827 – Patja Mini+ kerrossänkyyn 162 cm . Patjaan sopivat aluslakanat löydät kätevästi omasta kategoriastaan.

Lapset kasvavat nopeasti, mini+ sänky siinä mukana

Videolla havainnollistetaan sänkyjen muokkaamista. Ideana on hyödyntää mahdollisimman paljon samoja osia, ja vain muutamilla uusilla sängy osilla mini+ lasten kerrossängystä saa muokattua minkä tai mitkä tahansa muun mini+ lastensängyn. Oliver Furnituren converter-sivustolla pääset tutustumaan kaikkiin muokkausvaihtoehtoihin hintoineen. Lisäosapaketeista kysytyimmät on valmiina esillä, ja kaikki muutkin on tilattavista Lil Decorista. Tiedustele haluaamaasi lisäosapakettia sähköpostitse: info@lildecor.fi, niin lisäämme sen esille verkkokauppaamme alkuperäisen sängyn kohdalle!

Toimitusaika-arvio noin kolme viikkoa / tilaustuote. 


* Ei alennuskoodeja *

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.