Oliver Furniture

Ekstrapäälliset Wood mini+ patjoihin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

Ekstrapäällinen Wood mini+ patjaan: valittavissa koko patjansuoja (ylä- ja alapuoli) tai halutessasi voit tilata puolikkaan vaihtopäällisen niin että esimerkiksi vahingon sattuessa sinulla on heti laittaa puhdas alunen patjaan tilalle. Puolikas suoja sopii uusiin patjoihin joissa ei ole aiemman version villavuorta. 

Irrotettavan päällinen on valmistettu luonnonvalkoisesta, kalanruotokuvioin tikatusta GOTS -sertifioidusta puuvillasta. Päällisessä on ohut kerros Oeko-Tex-sertifioitua kierrätettyä PET-materiaalia. Toinen puoli (ylöspäin tuleva) on uudenmallinen, siinä on vedenpitävä kerros Oeko-Tex-sertifioitua puuvillaa, joka on laminoitu TPU-kalvolla (termoplastisella polyuretaanilla). Patjan reunassa on merkki josta näet, kumpi puoli patjassa on vedenpitävä.Irrottettava päällinen on konepestävä (max. 40°).

Patja on valmistettu Euroopassa ja se on eurooppalaisten turvallisuusstandardien ja-normien mukainen. Patja on testattu turvallisuusstandardi EN 16890 ja eurooppalaisten paloturvallisuusstandardien EN 71-2 ja BS 7177 mukaisesti.

Huom: Toimitusaika muiden huonekalutilausten mukaan n. 2-5 viikkoa, saat tarvittaessa lisätietoja tämän hetken toimitusajasta tiedustelemalla: info@lildecor.fi. Palvelemme kaikissa lisätiedoissa mielellämme!

* Ei alennuskoodeja *

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.