Oliver Furniture

Lasten parvisänky Wood Mini+

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

Kompakti parvisänky lapsen huoneeseen

Oliver Furnituren Wood Mini+ parvisänky on suunniteltu kompaktiksi vuoteeksi yhdelle lapselle. Se ei vie paljon tilaa lastenhuoneesta! Pienistä ulkomitoistaan huolimatta sänky on lapsen mittasuhteisiin optimaalinen. Sopivan patjan mitta on 68 x 162cm. Mini+ lasten parvisänky sopii hyvin huoneisiin joissa perinteiset suuret parvisängyt veisivät liikaa tilaa. Tyylikäs sänky on näyttävä katseenvangitsija lastenhuoneessa ja sen suojiin on mukava lapsen käpertyä nukkumaan…

Oliver Furnituren muiden sänkyjen tapaan myös Mini+ parvisängystä saa halutessaan, elämäntilanteiden muuttuessa, muokattua esimerkiksi kerrossängyn. Pääset tutustumaan kaikkiin vaihtoehtoihin hintoineen uuden CONVERTERIN avulla. 

Mini+ parvisänky noudattelee Oliver Furnituren kestävän kehityksen periaatteita: Oliver Furniture suunnittelee huonekaluja joiden design ja laatu kestävät ajan saatossa sukupolvien ajan.

Wood Mini+ parvisänky on valmistettu Euroopassa, kestävästi ja modernein tuotantotavoin. Se on valmistettu jykevästä, FSC-sertifioidusta tammesta ja koivusta. Sänky on suunniteltu huolellisesti viimeisimpiäkin yksityiskohtiaan myöten ja lopputuloksessa kaikki pienetkin detaljit on tarkkaan harkitusti toimiviksi hiottu. Mini+ parvisänky on testattu ja se täyttää EU:n tiukat turvallisuus- ja terveysvaatimukset.

Oliver Furniturella eettisyys ja estetiikka kulkevat käsikädessä!

Mitat: pituus: 166cm, leveys: 74cm, korkeus: 132 cm. Sängyn alle jäävän tilan korkeus on hieman alle yksi metri (korkeus lattiasta "otsalautaan" 89cm ja lattiasta patjan pintaan mitattuna 104cm jos sängyssä on Oliver Furnituren 13cm paksu patja).

Lisätarvikkeet:


* Ei alennuskoodeja *

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.