Oliver Furniture

Pinnasänky ja Juniorisänky 5-in-1 Wood Mini+

Hinta:
Määrä: kpl

Oliver Furnituren ainutlaatuinen Wood Mini+ pinnasängyn ja juniorisängyn sisältävä paketti on lapsen ensimmäinen sänky, joka on suunniteltu seuraamaan lapsen kasvua ja vastaamaan nukkumistarpeisiin vauvan ensihetkistä aina 9-vuotiaaksi saakka. 

Sisältää: Pinnasängyn, muutospalat 122cm juniorsänkyyn ja 162cm juniorsänkyyn sekä turvalaidan. Juniorsänkyä on mahdollista käyttää joko lyhyen tai pidemmän turvalaidan kanssa tai ilman sitä.

Wood Mini+ -sarja on valmistettu koivupuusta ja sitä on saatavilla kahta eri mallia: valkoinen/tammi jossa jalat ovat massiivitammea ja toisessa täysin valkoisessa, jalat ovat massiivikoivua. Mini+ sängyt ovat sekä leveydeltään että pituudeltaan pienempiä kuin esimerkiksi Original-sarjan sängyt ja ne sopivat ihanteelliseti pieneen lastenhuoneeseen. Aivan optimaalisia 0-9v lasten mittasuhteisiin!

Maksimi painolasti sängylle: pinnasänkyvaiheessa 30kg ja juniorsänkyvaiheessa 120kg. *

041425 – Wood Mini+, valkoinen/tammi
Mitat– leveys:74 x pituus:126/166 x korkeus:87 cm
041426 – Wood Mini+, valkoinen
Mitat– leveys:74 x pituus:126/166 x korkeus:87 cm

Lisätarvikkeet:
041828 - Patja Mini+ (68x 122 x 12 cm.)
041829 - Patjan jatkopala Mini+ (68 x 40 x 12 cm.)
041491 - Teline Mini+ basic -sänkyyn, tammi
041490 - Teline Mini+ basic -sänkyyn, valkoinen

041492 - Katosverho mini+ basic telineeseen, valkoinen 
Muotoonommeltu aluslakana pinnasänkyyn ja lyhyempään juniorisänkyyn, Dear April.
Muotoonommeltu aluslakana juniorisänkyyn, Dear April.Saat muokattua halutessasi sänkyä muunmalliseksi mini+ sängyksi kuten puoliparvisängyksi tai kerrossängyksi, erikseen myytävien lisäosapakettien avulla. Pääset tutkimaan vaihtoehtoja hintoinen Oliver Furnituren converter-sivustolla. Selkeyden säilyttämiseksi lisäosapaketit eivät ole esillä verkkokaupassa, mutta kaikki ne on tilattavissa meiltä!
Ota yhteyttä: info@lildecor.fi niin laitamme haluamanne lisäosapaketin esille verkkokauppaan. Palvelemme mielellämme mahdollisissa lisäkysymyksissänne!

Lisäosapakettien ideana on se, että hyödynnetään mahdollisimman paljon olemassaolevan sängyn osia, ja toimitetaan uudenmallisen sängyn saamiseksi vain tarvittavat lisäosamateriaalit. Näin saadaan säästettyä luonnonmateriaaleja, kun ei valmisteta kokonaan uutta sänkyä!

Katso tarina: (videon lopussa näkyy muunnos parvisängyksi. Se on rakennettavissa erikseen hankittavien lisäosien avulla.)*) *The recommended maximum weightload on bed bases refers to the applied EN standard which the bed model/bed base construction has been tested to. The weightload shall be evenly distributed over an area of minimum 150x150 mm and applied gradually, but not instantly (e.g. by means of free fall).

* Ei alennuskoodeja *

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan Euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavat  skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle.

Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset.

Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Oliver Furnituren sängyt tehdään kestämään sukupolvelta toiselle niin laadultaan kuin muotoilultaan! Tuotteiden käyttöikää lisää se, että niistä saa erikseen tilattavilla lisäosilla muokattua huonekaluja erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Heräsikö sinulla kysyttävää? Lisätietoja saat sähköpostitse: info@lildecor.fi tai soittamalla: 0440250075, Lil Decor/Niina Heikura

Arvostele tämä tuote

01.10.2018 - Laura

Todella kaunis sänky. Muunneltavuus ja kaikki yksityiskohdat ovat todella harkittuja. Kokoaminen käy kätevästi. Kestävä, ajaton, laadukas, hintansa arvoinen.