Oliver Furniture

Wood kaappi

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

Kaappi (”multi cupboard”) kolmella ovella - Oliver Furniture


Kuten englanninkielinen nimi lupaa, Oliver Furnituren kaapin design mahdollistaa monta erilaista käyttövaihtoehtoa. Kaapin kapeus ja korkeus tarjoaa kompaktin säilytysratkaisun, tuhlailematta turhaa tilaa huoneesta. Wood kaapin pyöristetyt kulmat antavat tälle huonekalulle kepeän ilmeen. Ulkomittojensa ansiosta Wood kaappi on ideaalinen lastenhuoneeseen jossa tilaa on rajatusti. Mainio myös muihin käyttötarkoituksiin: kengille, huiveille, hatuille ulko-oven läheisyyteen.. Kuten myös keittiöön astiakaapiksi. Tämä kaapi on – kuten kaikki Oliver Furnituren Wood-sarjan huonekaluissa – muotoiltu yksityiskohtiaan myöden kauniin viimeistellyksi. Muun muassa kaapinovet sulkeutuvat pehmeästi, ettei pienet sormet jäisi pamahtavien kaapinovien väliin kipeästi.

Kaapin sisällä on kolme kapeaa ja kolme leveää hyllyä joista molemmista yhdet ovat kiinteästi paikoillaan (neljäs hyllytaso tulee hyllyn alatasosta, irtohyllyjä on siis 3+4). Kaapinovet aukeavat horisontaalisti. Silmukan muotoon kiinnitetyt vetimet on valmistettu nahkasta. Kaapin sivuille on integroitu pyöreät naulakot jotka saa avattua ja taas painettua kiinni kaapin kylkeen. Koristeellisteellinen ja käytännöllinen yksityiskohta! Kaapin jalkaosaksi on valittavissa joko jykevä tammijalka tai valkoiseksi maalattu koivujalka. Tämä materiaaliyhdistelmä, viimeistellyt yksityiskohdat sekä laadukas käsityö tekevät Wood kaapista erottuvan. Siellä on näppärä säilöä omilla paikoillaan kaikenlaista aina leluista pyjamiin. Vasemmanpuoleiseen kaapiin saa laitettua tangon hengareille. Oikeanpuoleiset leveät hyllyt saa puolestaan aseteltua kaapin sisälle usemammalla eri tavalla/eri tasoille kulloisenkin käyttötarpeen mukaan.

Mitat

  • Leveys 168cm
  • korkeus 126cm
  • syvyys 46cm
Paino: 116,9 kg

Valkoinen, 041358

Valkoinen/tammi, 041357

HUOM: toimitetaan aina kotiin, Kulloinenkin toimitusaika-arvio toimitusehdot-sivulla. Mahdollisiin lisäkysymyksiinne vastaamme mielellämme: info@lildecor.fi

Lisätietoa turvallisuusasioista Oliver Furnituren sivuilla.

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavat skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle. Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa.

Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita.

Mikäli tarvitset lisätietoa tuotteesta tai toimituksesta ota yhteyttä info@lildecor.fi tai puhelimitse +358440250075.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.