Oliver Furniture

Juniorisänky Wood Mini+

Hinta:
Määrä: kpl

Lasten sänky 0-9 -vuotiaalle lapselle

Mini+ juniorisänky on suunniteltu vastaamaan pienemmänkin lastenhuoneen nukkumistarpeisiin, laadusta tinkimättä. 162 cm pitkä lasten sänky on ulkomitoiltaan kompakti mutta se yllättää iloisesti sisäosan tilavuudellaan! Miltei koko sängyn ympäri kiertävät laidat tekevät nukkumisesta turvallisentuntuista, suojaisaa. 

Sänky on täydellinen pinnasängystä pois siirtyvälle lapselle: patja asettuu juuri samalle korkeudelle lattiasta kuin pinnasängyssäkin, myös leveys on sama. 162 x 68 cm mitat ovat sopivat lapselle aina 9-vuotiaaksi saakka.

Irrotettava turvalaita lisää suojaa sängylle

Pienemmän lapsen turvaksi mini+ juniorisängyssä on toisesta reunastaan kiinteä turvalaita. Lapsen kasvaessa sen saa otettua pois. Myös takaosan pinnareuna on irrotettavissa, sen jälkeen sänky näyttää taas hieman erilaiselta! Tätä lasten sänkyä on saatavilla kahdenlaisena: joko tammijaloilla tai kokonaan valkoisena.

Kaikki Wood Mini+ sängyt, niin myös juniorisänky, on valmistettu Euroopassa kestävin ja modernein tuotantotavoin. Huonekalut on valmistettu FSC-certifioidusta tammesta ja koivusta.

Oliver Furnituren lasten sängyt on muotoiltu viimeistä piirtoaan myöten huolellisesti, jokainen yksityiskohta tarkasti harkiten ja se näkyy ihanasti käytössä, kun ruuvit on saatu kauniisti piilotettua sängyn runkoon joko piiloon kokonaan tai häivyttämällä tietynsävyisellä ruuvilla se sängyn sävyihin.

Kaikki Wood Mini+ sarjan sängyt on testattu ja ne täyttävät EU:n tiukat turvallisuus- ja terveyssäännökset. Oliver Furniturella eettisyys ja estetiikka kulkevat käsikädessä!

041465 - Wood Mini+ juniorsängyn ulkomitat ovat: leveys 74 x pituus 166 x korkeus 57,5 cm.

Sänkyyn sisältyy kuvissa näkyvä turvalaita.

Erikseen on saatavilla Oliver Furnituren patja mini+ juniorsänkyyn (162cm), Wood-malliston cold foam -patjassa on pyöristetyt kulmat. Lisätietoja patjan materiaaleista löydät patjojen tuotesivuilta. Meiltä on tilattavissa myös patjaan sopivat muotoonommellut aluslakanat.

Muokkaa sänkyä halutessasi lisäosapaketilla

Saatte halutessanne muokattua Mini+ juniorsänkyä miksi tahansa muuksi mini+ -malliston vuoteeksi kuten parvisängyksi, eikä teidän tarvitse ostaa kokonaan uutta lastensänkyä. Samalla säästyy luonnonvaroja, kun uuteen sänkyyn hyödynnetään mahdollisimman paljon edellisen sängyn osia. Käytännössä muokkauksen saa toteutettua tilaamalla lisäosapaketin. Oliver Furnituren converterin avulla pääset tutkimaan vaihtoehtoja hintoineen: https://converter.oliverfurniture.com/#/en/

Kaikki lisäosat on tilattavissa Lil Decorista, ota yhteyttä niin lisäämme haluamasi lisäosan esille verkkokauppaamme: info@lildecor.fi . (Selkeyden säilyttämiseksi lukuisat lisäosavaihtoehdot eivät ole esillä verkkokaupassa). Palvelemme ilolla kaikissa kysymyksissäsi!

* Ei alennuskoodeja *

Arvostele tämä tuote

12.01.2024 - Eve

Aivan täydellinen sänky, reilun kahden vuoden kokemuksella! Lapsi nukkunut kiltisti sängyssä ilman karkailuja jo 1 v 2 kk lähtien, sillä sänky on turvallinen ja pesämäinen. Hintava, mutta joka euron väärti!

17.03.2023 - Hanna

Olemme olleet sänkyyn tyytyväisiä 1,5 kokemuksella. Sänky on paitsi kauniin näköinen niin myös jämäkkä ja kaide tuo lisäturvaa. Sänky on käytössä kolmevuotiaalla, mutta myös meidän kohta kouluiässä oleva lapsi hakeutuu sinne usein nukkumaan. Plussaa on myös, että alta mahtuu imuroimaan helposti.