Oliver Furniture

Wood työpöytä 66 cm ja tuoli

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 1009,00 100900
Määrä: kpl

Wood- sarjan työpöytä on viimeistellyn muotonsa ja tarkasti suunniteltujen toimintojensa vuoksi mainio valinta työpöydäksi lapsen tai teini-ikäisen huoneeseen. Se toimii hyvin muuallakin, kuten esimerkiksi olohuoneessa.

Pöytää on saatavila kahta korkeutta, 66 ja 72,6 cm. Siinä on kaksi A4-kokoista laatikkoa ja hylly jossa on paikka kannettavalle tietokoneelle, muulle elektroniikalle ja latureille.

Piirtämiseen ja lukemiseen tarkoitettu sisäänrakennettu piirustusley voidaan kallistaa pöydästä ylöspäin ja säätää vaikka taiteilijalle maalaustelineeksi. Pöydän pinnassa on lisäksi ponnahdusmekanismilla toimiva säilytystila, jossa on kolme lokeroa ja hylly. Tämä auttaa tavaroiden järjestämisessä.

Pöydän muotoilu vetoaa pieniin ja luoviin suunnittelijoihin, jotka voivat pöydän ääressä tallentaa sekä paperille että näytöille esimerkiksi upeat arkkitehtoniset ideansa.

Wood- sarjan nojallinen työtuoli on suunniteltu täydentämään Wood-työpöydän ihanteelliseksi työpisteeksi. Toki sitä voi yksinkertaistetun ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta käyttää myös itsenäisesti tai yhdistäen kodin muuhun sisustukseen.

Tuoli on niinikään tilattavissa matalammilla tai korkeammilla jaloilla. Pyöristetty selkänoja ja hienostuneet liitokset luovat visuaalisen kevyyden ja mutkattoman ilmeen. Yksityiskohdat kuten kevyesti viistoon suunnatut jalat ovat näyttö käsityön korkeasta laadusta. 

Tämä koivusta ja valkokäsitellystä tammiviilusta valmistettu vakaa tuoli on designiltaan yksinkertainen ja lievästi nostalginen. 


041008 - Wood työpöytä 66 cm ja nojatuoli 

Pöydän mitat :

  • Pituus 118,4 cm  
  • Syvyys 68,4 cm 
  • Korkeus 66 cm

Tuolin mitat:

  • Leveys 46,2 cm
  • Syvyys 41,9 cm
  • Korkeus 63,5 cm, säädettävä istuinkorkeus 38,8 cm ja 43,8 cm

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavat  skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle.

Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.