Oliver Furniture

Kerrossänky Wood Original

Hinta:
Määrä: kpl

KERROSSÄNKY - OLIVER FURNITURE WOOD

Oliver Furnituren upeassa kerrossängyssä yhdistyvät tilavuus ja sirolinjaisuus: se ei vie huoneen ilmettä "tukkoon" kepeän muotoilunsa ansiosta. Sänkyyn sopivat 90x200 kokoiset patjat. Puinen sänky on tukeva ja sen alasängylle voi aikuinenkin istahtaa mukavasti selkä suorassa. Voit valita kerrossänkyyn tammiset tai valkoiset jalat.

Mitat:

kerrossänky/tikapuut sivulla - 207 x 104 x 176 cm

  • 041413  tammi/valkoinen
  • 041412  valkoinen

Tikapuut ovat sängyn laidan vasemmassa reunassa (kätisyys ei ole vaihdettavissa).

Tähän kerrossänkyyn sopivissa Oliver Furnituren patjoissa on pyöristetyt kulmat. Patjojen tuotetiedot kuvineen löytyy täältä (linkki avautuu uuteen ikkunaan klikkaamalla).

Lisätarvikkeena kerrossänkyyn on saatavana vuodevaatelaatikko (041416). Laatikkoon mahtuu useammat vuodevaatteet tai runsaasti leluja talteen.

*) Voit muokata kerrossänkyä myöhemmin erillisiksi sängyiksi erikseen hankittavilla lisäosilla. Vaihtoehtoja on monta: normaali sänky, juniormittainen sänky, sohvasänky eli ns. "Day bed", parvisänky. Mikäli haluat kerrossängystä kaksi erillistä sänkyä, lisäosia tarvitsee kaksi ja sängyt voivat siten olla keskenään erimallisiakin. Myös jalkojen väri on siinä kohtaa vaihdettavissa. Tästä syntyy niin monta eri vaihtoehtoa että sen vuoksi kaikki mahdolliset lisäosapaketit eivät ole listattuna verkkokaupassamme. Tiedustele haluamaasi kokonaisuutta meiltä sähköpostitse tai puhelimitse, palvelemme teitä mielellämme kaikissa kysymyksissänne! info@lildecor.fi tai 0440250075/Niina Heikura.

* EI ALENNUSKOODEJA *

Video:

">