Oliver Furniture

Patjat Wood- sänkyihin

Hinta:
Määrä: kpl

Wood- malliston vuoteisiin sopivissa patjoissa on pyöristetyt kulmat. Patjat ovat Eco-Tex -certifioituja. Näissä patjoissa yhdistyy luonnollinen hengittävyys, optimaalinen mukavuus sekä pitkäikäisyys.

Päällinen: irrotettavan päällinen on valmistettu luonnonvalkoisesta, kalanruotokuvioin tikatusta Eco-Tex sertifioidusta puuvillasta. Päällisessä on  kerros Öko-Tex-sertifioitua kierrätettyä PET:tä. Irrottettava päällinen on konepestävä (max. 40°).

Patja on valmistettu Euroopassa ja se on eurooppalaisten turvallisuusstandardien ja-normien mukainen. Patja on testattu turvallisuusstandardin EN 16890 ja eurooppalaisten paloturvallisuusstandardien EN 71-2 ja BS 7177 mukaisesti.

Alkuperä: Eurooppa

Patjan ydin on valmistettu Öko-Tex-sertifoidusta eurooppalaisesta HR-kylmavaahtomuovista, joka on erittäin mukava, hengittävä ja hypoallerginen, palauttaa muotonsa käytön jälkeen. Tilavuuspaino 28,5-33kg/m3.

Paloturvallisuus: patja on palosuojattu, se täyttää EU:n asettamat standardit (EN 597-1, EN 597-2 ja BS 5852).

Pesuohje: päällisen voi pestä pyykinpesukoneessa, max. 40°.

Huom! Toimitusaika muiden huonekalutilausten mukaan n. 2-5 viikkoa, saat lisätietoja tämän hetken toimitusajasta tiedustelemalla: info@lildecor.fi. Palvelemme kaikissa lisätiedoissa mielellämme!

* Ei alennuskoodeja *

 

Arvostele tämä tuote

01.10.2018 - Laura

Laadukas, paksu patja.