Oliver Furniture

Sänky 90x200 Wood Original

Hinta:
Määrä: kpl

Tyylikäs 90x200 sänky muokkausmahdollisuudella

Oliver Furnituren Wood -sänky on moderni ja hyvin laadukas vuode. Sen ajaton, kaunis muotoilu säilyttää arvonsa vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen! Käytännöllinen, jämäkkä vuoden on pitkäikäinen valinta lapsen ja nuoren huoneeseen. Jykevään sänkyyn laittaa mielellään petauksen myös aikuiselle vieraallekin! Erilaisilla stailauksilla sängyn käyttötarkoitusta saa helposti muutettua esimerkiksi tyynyillä ja viltillä.

Wood- mallin sänkyä on saatavilla:

  • tammi/valkoinen, 041403
  • valkoinen, 041402

Oliver Furnituren patjoissa on sänkyyn sopivat pyöristetyt kulmat. Patjat Wood-sänkyihin löydät niiden omalta tuotesivultaan kaikkine tuotetietoineen.

Lisätarvikkeena täysimittaiseen sänkyyn on saatavilla turvalaita ja vuodevaatelaatikko. Laatikkoon mahtuu useammat vuodevaatteet tai runsaasti leluja talteen!

Lisätarvikkeet:

  • Turvalaita, valkoinen, 041415
    • mitat  77 x 42 x 2,5 cm
  • Vuodevaatelaatikko, valkoinen, 041416
    • mitat 142 x 94 x 24 cm
  • Muotoonommeltu aluslakana, Dear April 

Halutessanne saatte muokattua tätä sänkyä erikseen myytävillä lisäosilla miksi tahansa muuksi Wood Original-malliston sängyksi (poislukien pinnasängyksi). Kaikki lisäosapaketit on tilattavissa Lil Decorista joko yhdessä uusien sänkytilausten kanssa tai myöhemmin erikseen. Uuden CONVERTERIN avulla pääset tutustumaan kaikkiin vaihtoehtoihin hintoineen. Mikäli lisäosapaketti ei ole valmiina esillä tällä sivulla, pyydä vain niin lisäämme sen verkkokauppaamme. Palvelemme mielellämme!

* Ei alennuskoodeja *

Wood Original -sarja on valmistettu koivupuusta ja MDF-levystä, joka koostumus on 60 % koivua, 20 % mäntyä ja 20 % haapaa. MDF on erittäin vahvaa ja kestävää, sekä materiaalina stabiilia. Wood Original-sänkyjä on saatavilla kahdessa eri värissä: toisessa jalat on valmistettu kauniista valkoöljytystä massiivitammesta ja toisessa, kokovalkoisessa mallissa jalat ovat massiivikoivua.

Näkymättömättömiin sijoitellut ruuvit tekevät sängyn muotoilusta puhtaan, eksklusiivisen ja tämä onkin keskeisä Oliver Furnituren sängyissä.

Wood Original-sarjan sängyt on valmistettu Euroopassa ja se täyttää EU:n tiukat terveys- ja turvallisuusvaatimukset. Sänky on maalattu myrkyttömällä vesiohenteisella maalilla.
Maksimikuormitus sängyn jalustalle (staattinen paino): 120 kg
Arvostele tämä tuote

11.01.2024 - Emppu

Paras ostos lastenhuoneeseen! Käytössä ollut kohta 3 vuotta ja edelleen kuin uusi, ei nitise eikä maalipinta ole kulunut. Mahtuu loistavasti pieneen huoneeseen 160cm pituuden ansiosta mutta menee lapselle pitkään kun on 90cm leveä.

05.06.2020 - Milla

Huippulaatuinen sänky tukevaa puuta. Ajaton design, joka sopii hyvin yhteen muiden huonekalujen ja kodin muun tyylin kanssa. Nopea toimitus. Tämä tulee olemaan käytössä pitkään!

09.01.2020 - Kaisu

Erittäin laadukas ja jämäkkä sänky, joka sopii hienosti monenlaiseen sisustukseen. Erityisesti plussaa helposta koottavuudesta. Lapsi viihtyy hyvin sängyssä, joka on hieman leveämpi kuin useimmat lastensängyt.