Oliver Furniture

Lasten Sohvasänky 90x160 Wood Original

Hinta:
Määrä: kpl

Oliver Furnituren Wood- malliston junior-sängystä on nyt saatavilla sohvasänky-versio, eli niinkutsuttu Day Bed! Sängyn takaosassa on selkänojamainen laita joka suojaa erinomaisesti sängyn takana olevaa seinää. Päädyt ovat Wood-malliston tapaan pyöristetty kulmistaan.

Sohvasängyn 160cm pituusmitta on täydellinen pienille lapsille. 90cm leveys tekee sängystä tilavan pitkälle alakouluikään saakka. Sängyn sivuille kaartuvat päätykaaret muodostavat mukavan, turvallisen tuntuisen ja hieman pesämäisen tunnelman nukkumiselle. Wood junior sohvasänkyyn on saatavilla erikseen myös turvalaita. Myöhemmin lapsen kasvaessa sängyn voi jatkaa täyteen 200cm mittaan erikseen myytävällä lisäosapaketilla, käytännössä pidemmillä sivulaudoilla nuorelle ja aikuisellekin sopivan mittaiseksi sängyksi. Lisäosapaketti toimitetaan kätevästi omana pakettinaan, joka on helppo sujauttaa väliajaksi varastoon tai vaatehuoneeseen.

Wood- mallin Junior sohvasänkyä on saatavilla:

  • valkoinen/tammi, 041451, mitat: 167 x 97 x 69 cm
  • valkoinen, 041450, mitat: 167 x 97 x 69 cm

Lisäosina Wood Junior sohvasänkyyn saatavilla: 

Kaikki Wood-malliston sängyt on muokattavissa erikseen myytävillä lisäosilla miksi tahansa muuksi Wood-malliston sängyksi (poislukien pinnasängyksi tai mini+ sarjan sängyiksi). Koska vaihtoehtoja on lukuisia, niitä ei ole selkeyden säilyttämiseksi listattu verkkokauppaan, mutta myös lisäosapaketit on kaikki tilattavissa Lil Decorista! Uuden CONVERTERIN avulla pääset tutustumaan vaihtoehtoihin hintoineen: https://converter.oliverfurniture.com/#/en/

Tiedustele haluamaasi lisäosaa sähköpostitse: info@lildecor.fi Palvelemme mielellämme lisätiedoissa! 

* Ei alennuskoodeja *

Arvostele tämä tuote

20.09.2021 - Enni

Aivan upea, kaunis ja turvallinen sänky lapselle. Tässä tilava sänky ilman teräviä kulmia. Turvalaidan kanssa on oikein suojaisa sänky ja sopii loistavasti pinnasängyn seuraajaksi vaikka taaperolle. Sänkyyn mahtuu helposti aikuinen pötköttelemään viereen.