Oliver Furniture

Lipasto, 4 laatikkoa - Wood

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 899,00 89900
Määrä: kpl

LIPASTO - OLIVER FURNITURE


Wood-malliston lipasto jonka saa muutettua myös hoitopöydäksi! Upeaa pohjoismaista muotoilua Oliver Furniturelta.

Lipastossa on neljä suurta laatikkoa jotka liukuvat sujuvasti kiskojen avulla kiinni ja auki. Nahkaiset vetimet luovat viimeistellyn ulkonäön.

Mitat:

  • leveys: 91cm
  • korkeus: 91cm
  • syvyys: 49cm
Paino: 70,2 kg

Väri: Valkoinen/tammi

Tuotenumero: 051314.

HUOM: toimitetaan aina kotiin, toimitus sisältyy hintaan. Kulloinenkin toimitusaika-arvio toimitusehdot-sivulla. Mahdollisiin lisäkysymyksiinne vastaamme mielellämme: info@lildecor.fi

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavat skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle.

Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.