Oliver Furniture

Hoitopöytä-lipasto, 6 laatikkoa - Wood

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

Oliver Furnituren suuremmassa Wood- malliston hoitopöydässä on huomioitu onnistuneesti näyttävä ulkomuoto ja lipaston pitkäikäisyys.

Hoitopöytä on saatavana joko kokonaan valkoisena tai valkoisena tammisilla yksityiskohdilla. Pyöreäkulmaisen hoitotason leveys on koko lipaston kannen levyinen, syvyys on tilavasti 76,4 cm.

Hoitotasolla on runsaasti tilaa säilyttää esimerkiksi lastenhoitotuotteita. Kuusi alalaatikkoa antavat reilusti tilaa lapsen tavaroiden säilytykseen. Laatikot liukuvat pehmeästi kiinni korkealaatuisten kiskojen avulla, olipa laatikko sitten tyhjillään tai täynnä painavaakin tavaraa. Hoitopöydän sivuilla on pyöreät henkarikoukut joihin voit ripustaa lapsen vaatteita esille. Koukun väri on valkoinen tai tammi, valintasi mukaan (sama kuin jalkaosan väri). Nahkaiset vetimet antavat viimeistellyn ilmeen. Nahkalenkeistä saa miellyttävän nipistysotteen joilla laatikon saa vedettyä auki.

Hoitopöydän voi hyödyntää myöhemmin lipastona poistamalla hoitotason sen päältä. Näin tuotteen käyttäikä ei rajoitu vauva-aikaan. Hoitotaso on kiinni puisilla "koukuilla" lipaston kannessa, väliin laitetaan asennettaessa silikoninastat jotta hoitotaso ei jätä mitään jälkiä lipastoon.

Mitat:

  • leveys: 118 cm
  • korkeus: 91,6 cm (korkeus jolle hoitotaso asettuu, itse lipaston korkeus on 90cm)
  • syvyys: 76,4 cm (eli käytännössä hoitotason syvyys, lipaston syvyys on 58cm)
  • laatikon sisämitat ovat 44,4 x 45,5 cm

Tuotevaihtoehdot/tuotenumerot:

  • Hoitopöytä hoitotasolla, tammi/valkoinen
    • 041365
  • Hoitopöytä hoitotasolla, valkoinen
    • 041366

HUOM: toimitetaan aina kotiin, (koostuu useammasta paketista, paino yht. 133kg) Kulloinenkin toimitusaika-arvio toimitusehdot-sivulla. Mahdollisiin lisäkysymyksiinne vastaamme mielellämme: info@lildecor.fi .

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavta skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle.

Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita.

Mikäli tarvitset lisätietoa tuotteesta tai toimituksesta ota yhteyttä info@lildecor.fi tai puhelimitse +358440250075.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.