Oliver Furniture

Juniorisänky 90x160 Wood Original

Hinta:
Määrä: kpl

Wood Original Junior sänky on lapsen ensimmäinen sänky pinnasängyn jälkeen. Muutos isompien lasten sänkyyn on iso askel, ja on tärkeää että lapsen uusi sänky on turvallisen tuntuinen. Wood Original Junior sängyn pyöristetyt kulmat ja 160cm pituus tekee sängystä suloisen pesämäisen, suojaisan paikan nukkua. Jos laitaa haluaa sulkea lisää, saat täydennettyä sänkyä erillisellä, irrotettavalla turvalaidalla. Sopivan patjan koko on 90x160cm. Oliver Furnituren Wood Original-malliston patjassa on pyöristetyt kulmat. Myös sopivia muotoonommeltuja aluskananoita löydät meiltä.

Lasten jatkettava sänky

Kun sänky käy vuosien vieriessä lapselle pieneksi, lisäosapaketilla saat jatkettua Wood Original junior sänkyä 200cm pituiseksi. Ja vielä enemmän: Oliver Furnituren Wood Original sängyt ovat muokattavia siten, että alkuperäinen sänky on mahdollista muokata miksi tahansa muuksi Original-malliston sängyksi (paitsi ei pinnasängyksi). Kaikki lisäosapaketit on tilattavissa Lil Decorista, mutta koska vaihtoehtoja on niin runsaasti, niitä kaikkia ei ole listattu esille verkkokauppaan selkeyden säilyttämiseksi. Oliver Furnituren Converter-sivustolla pääset selaamaan vaihtoehtoja hintoineen. Ota yhteyttä, niin laitamme lisäosapaketin esille verkkokauppaan: info(at)lildecor.fi . Palvelemme mielellämme lisätiedoissa! 

Laadukkaat materiaat ja eksklusiivinen muotoilu

Wood Original Junior sängyn - ja koko Wood Original-malliston - materiaalit ovat koivu ja MDF jonka koostumus on 60% koivua, 20% mäntyä ja 20% haapaa. MDF on erittäin vahvaa ja kestävää, stabiilia. Wood Original sänkyjä on kahta mallia: toisessa jalat ovat kaunista valkoöljyttyä tammea ja toisessa kokonaan valkoisessa mallissa jalat ovat massiivikoivua. 

Näkymättömiin sijoitellut ruuvit tekevät sängyn ihmeestä puhtaan, eksklusiivisen. Tämä on Oliver Furnituren muotoilun keskiössä: ei ruuvinkantoja näkyvillä! Desing on modernia, hienostunutta pyöristettyine kulmineen, pinnalaitoineen ja viimeistellyine yksityiskohtineen.

Wood Original Junior sänky on valmistettu Euroopassa ja se täyttää EU:n tiukat turvallisuusvaatimukset. Sänky on maalattu myrkyttömällä, vesipohjaisella maalilla. 

Maksimi painokuorma sängylle on 120kg (staattinen paino).

* Ei alennuksia *

 

Arvostele tämä tuote

16.03.2023 - Emppu

Paras investointi lastenhuoneeseen! Kohta 2 vuotta ollut nyt käytössä eikä sängyn maalipinta tai puuosat ole kuluneet ollenkaan. Sänky on myös leveämpi kun mikään muu löytämäni 160cm sänky, joka mielestäni antaa tälle todella pitkän käyttöiän mutta mahtuu pieneenkin huoneeseen kun pituus vain sen 160cm. Voin ehdottomasti suositella! Laatu täys 10/10 vaikka alkuun hinta mietitytti mutta on osoittautunut jokaisen euron arvoiseksi.