Dear April

Muotoonommeltu aluslakana 90x200

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 55,00 5500
Määrä: kpl

Kestävä, kaunis, kepeä ja hengittävä lakana

Muotoonommeltu aluslakana GOTS-sertifioitua 100% luomuperkaalipuuvillaa. Kun etsit paitsi kaunista mutta myös kestävää, tämä on sinulle! Perkaalilakana on tiheään kudottua, se on ominaisuuksiltaan kepeä ja hengittävä.

Lakana on esipesty, se antaa eläväisyyttä ilmeeseen ja se myös tekee aluslakanasta uskomattoman pehmeän ihoa vasten. Materiaali vain pehmenee käytön ja pesujen myötä.

Mitat: 90 x 200 x 13 cm. GOTS-sertifioitu. Konepesu 40 asteessa.

Dear April muotoonommeltu aluslakana sopii patjoihin joissa on pyöristetyt kulmat (kuten Oliver Furniture Wood-malliston patjoihin) sekä neliskulmaisiin patjoihin.

GOTS lyhyesti

Dear April on sertifioitu Global Organic Textile Standardin mukaan, joka on maailman johtava tekstiilien käsittelystandardi ordaanisille kuiduille.

GOTS asettaa vaatimuksia tuotantoketjun koko matkalle - kuidun (kuten puuvillan) alkulähteiltä lopputuotteeseen saakka - niin työolosuhteille tekstiili- ja vaatetusteollisuudessa kuin materiaalien ekologisuudellekin. Lisäksi sertifikaatti sisältää standardit tuotantoon liittyvien eläinten hyvinvointiin liittyen.

GOTS sertifiointi auttaa Dear Aprilia varmistamaan kunkin YK:n 17 asettaman kestävän kehityksen tavoitteen noudattamisen sekä aktiivisen yhteistyön kaikkien asiaankuuluvien sidosryhmien kanssa.,
 
Toimitusaika: n.2-3 viikkoa / tilaustuote
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.