Oliver Furniture

Puoliparvisänky Wood Original

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

Oliver Furnituren upeassa puoliparvisängyssä yhdistyvät tilavuus ja sirolinjaisuus: tähän vuoteeseen sopivat täysimittaiset patjat (90x200cm). Se ei kuitenkaan vie huoneen ilmettä ahtaaksi erityisen onnistuneen, ilmavan muotoilunsa ansiosta. Nukkujan ympärille kaartuvat päätykaaret tuovat turvallisuuden ja miellyttävän pesämäisyyden tunnetta. Sängyn alla on kodikas paikka jossa leikkiä ja piilotella.

Tämä malli on saatavana tammijaloilla tai kokonaan valkoisena.

Wood Original Low Loft-vuoteeseen on yhdistettävissä myös kuvissa näkyviä verhoja. Verhojen materiaali on 50% puuvillaa, 50% pellavaa. Asennuspaketti sisältyy verhoihin. Oeko-Tex sertifioidut.

Sopivan patjan koko 90 x 200cm.

Sängyn 2023 uudistuneet ulkomitat ovat pituus 207 x leveus 97cm (105cm tikapuiden kohdalla) x korkeus 138 cm

  • Tammi/valkoinen, 041573
  • Valkoinen, 041572
Maksimipaino (-kuorma) sängylle on 120kg.

Voit muokata Wood Original puoliparvisänkyä myöhemmin miksi tahansa muuksi Wood Original-malliston sängyiksi. Käytännössä saat sen toteutettua hankkimalla lisäosapaketin. Ideana on hyöödyntää mahdollisimman paljon samoja sängyn osia, ja toimittaa vain tarpellisilta osin uudet sängyn osat. Vaihtoehtoja on niin paljon, että selkeyden säilyttämiseksi kaikki ei ole esillä verkkokaupassamme. Mutta ne kaikki on tilattavissa meiltä, ota vain yhteyttä niin lisäämme lisäosapaketin esille verkkokauppaamme: info@lildecor.fi . Palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissänne!

Pääset tutustumaan muokkausmahdollisuuksiin hintoineen Oliver Furnituren CONVERTERIN avulla. 

* Ei alennuskoodeja *

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.