Oliver Furniture

Pinnasänky, irrotettava laita - Wood

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

Klassisen valkoinen Wood Original pinnasänky on muotoilultaan pehmelinjainen. Voit valita kahdesta värivaihtoehdosta:

041423 Wood Original Pinnasänky, valkoinen, tai 
041424 Wood Original Pinnasänky, tammi/valkoinen.

Kokonaan sängyn ympäri kiertävä pinnalaita mahdollistaa lapsen olon lähellä vanhempiaan. Katsoipa miltä laidalta tahansa, Wood pinnasänkyyn näkee esteettä ja vauvan on mahdollista nähdä sieltä helposti vanhempansa.

Wood Original  pinnasänkyä voi kuvailla osuvasti 5-in-1 pinnasängyksi:Pohjan saa säädettyä kahteen eri korkeuteen. Wood Original pinnasänkyyn kuuluu kaksi erikorkuista laitaa, korkea ja puolikorkea. Korkeassa laidassa on irrotettavat pinnat (3kpl) joissa on helppokäyttöinen jousiponnahdussysteemi. Pinnasänky irrotettavalla laidalla on sängyn käyttöikää lisäävä erinomainen ominaisuus. Jos pinnasänky on käytössä ilman laitaa, sen takalaidalle voi asetelle muutamia tyynyjä ja se toimii näin mukavasti lasten sohvan tapaan. Samaa vuodetta voi näiden ansiosta pitää käytössä usean vuoden, ja sen jälkeen sen voi siirtää seuraaville käyttäjille tai säilyttää uudelle sukupolvelle.

Kokovalkoinen pinnasänky on valmistettu 100%:sti jykevästä koivusta, tammi/valkoinsen värivaihtoehdot jalat ovat massiivitammea. Ruuvinkannat on sijoiteltu huolellisesti näkymättömiin, ja se tekee Wood Original pinnasängyn ilmeestä puhtaan eksklusiivisen. Tyyli on nykyaikainen ja siinä yhdistyy onnistuneesti innovatiivinen muotoilu sekä moderni puhdaslinjaisuus.

Mitat: 146 x 76 x 86 cm.
Suurin sallittu staattinen kuorma on 30kg (jakautuen tasaisesti alustalle). 

Wood Original Pinnasänky on valmistettu Euroopassa, ja se on eurooppalaisten turvallisuusstandardien ja -normien mukainen. Maalattu myrkyttömällä, vesiohenteisella maalilla.

* EI ALENNUSKOODEJA *

Video: 

https://www.youtube.com/watch?v=594f3qxaM6s

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.