Oliver Furniture

Seaside hoitopöytä 6 laatikolla

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

SEASIDE HOITOPÖYTÄ 6 LAATIKOLLA - OLIVER FURNITURE

Seaside hoitopöydässä käytännöllisyys yhdistyy kauniisti säilytystilaan. Kuusi tilavaa laatikkoa tarjoavat runsaasti tilaa kaikille tarpeellisille lastentarvikkeille - pitäen kaiken käden ulottuvilla, jotta saat niitä otettua tarpeen mukaan kääntymättä poispäin vauvasta. Hoitopöydän tilava hoitoalusta ja pyöristetyt reunat luovat viihtyisän ympäristön - tarjoten väljän alustan jossa saa vaihdettua vauvan vaatteet ja vaipat, ja ompa siinä mukava hetken myös viivähtää lapsen kanssa lorutellen ja hassutellen.

Ajaton muotoilu, korkealaatuinen käsityö ja huolitellut yksityiskohdat, kuten posliininupit vetolaatikoissa, tekevät Seaside-hoitopöydästä pitkäikäisen kalusteen lastenhuoneeseen ja osaksi muuta kodinsisustusta.

Kuusi jykevää ja tilavaa laatikkoa kulkevat vaivatta korkealaatuisilla kiskoilla, ja erityinen pehmeä sulkeutumistoiminto vaimentaa laatikoiden kiinnilaittoa. Visuaalisesti kevyen, klassisen ilmeensä ansiosta lipasto on helppo yhdistää mihin tahansa muuhun sisustukseen tyylikkäästi.

Hoitotaso täyttää koko lipaston pinnan. Hoitopöydän saa myöhemmin hyödynnettyä lipastona helposti poistamalla hoitotason sen päältä. Näin tuotteen käyttöikä ei rajoitu vain vauva-aikaan, ja tässä onkin Oliver Furnituren huonekalujen perusidea: korkealaatuinen ja monikäyttöinen huonekalu on pitkäikäinen sijoitus!

Erikseen hankittavien lisäosien (021330) avulla varustelet hoitopöytää ja sen käytännöllisyyttä aivan uudelle tasolle! Lisää molemmille sivuille vetimet, jotka on integroitu lipaston ylälevyn alapuolelle: toisessa vetimessä on pienet puurimat vaatteiden ja muiden tarvikkeiden ripustamista varten, ja mikä erityistä: mukana tulee myös 10 kpl pyykkipoikia. Toinen vedin on suunniteltu pidikkeeksi mukana toimitettavalle pyykkipussille. Voit ostaa lisäksi myös vaihtopyykkipussin (021820). Ensimmäisissä tuotekuvissa näkyvät nupit ovat hoitopöydässä (021325) suojalevyinä jotka lisävarustelussa irrotetaan ja korvataan vetimillä 021330.

Mitat  

  • leveys 117 cm

  • korkeus 96,8 cm

  • syvyys 76,4 cm

Väri: valkoinen (041314)

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavat skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle.

Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita.

Mikäli tarvitset lisätietoa tuotteesta tai toimituksesta ota yhteyttä info@lildecor.fi tai puhelimitse +358440250075. Toimitusaika-arvio max. 5 viikkoa, usein nopeammin ja aikataulutukset huonekalulähetyksillemme pyrimme tekemään asiakkaidemme tarpeiden mukaan. 

HUOM: toimitetaan kokonsa vuoksi aina kotiin (sisältyy hintaan). Kulloinenkin toimitusaika-arvio toimitusehdot-sivulla. Mahdollisiin lisäkysymyksiinne vastaamme mielellämme: info@lildecor.fi

* Ei alennuskoodeja *

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.