Oliver Furniture

Seaside hoitopöytä 6 laatikolla

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl
Seaside hoitopöydässä käytännöllisyys yhdistyy kauniisti runsaaseen säilytystilaan. Kuusi tilavaa laatikkoa tarjoavat runsaasti tilaa tarpeellisille lastentarvikkeille - pitäen kaiken käden ulottuvilla, jotta saat niitä otettua tarpeen mukaan kääntymättä poispäin vauvasta.

Hoitopöydän koko tason levyinen hoitotaso ja sen pyöristetyt kulmat luovat viihtyisän paikan vauvanhoidolle. Hoitotasolla saat vaihdettua vauvan vaatteet ja vaipat ergonomisesti selkä suorassa seisten, ja ompa siinä mukava myös hetken viivähtää vauvan kanssa lorutellen ja hassutellen. Tärkeää yhteistä aikaa vanhemman ja lapsen kesken!

Ajaton muotoilu, korkealaatuinen käsityö ja huolitellut yksityiskohdat, kuten posliininupit vetolaatikoissa, tekevät Seaside-hoitopöydästä pitkäikäisen kalusteen lastenhuoneeseen ja osaksi muuta kodinsisustusta.

Kuusi jykevää ja tilavaa laatikkoa kulkevat vaivattomasti korkealaatuisilla kiskoilla, ja erityinen pehmeä sulkeutumistoiminto vaimentaa laatikoiden kiinnilaittoa: Kun laatikon tyrkkää kiinni, juuri ennen sulkeutumista vauhti hidastuu ja laatikko sulkeutuu pehmeästi.

Visuaalisesti kevyen, klassisen ilmeensä ansiosta lipasto on helppo yhdistää mihin tahansa muuhun sisustukseen tyylikkäästi.

Irrotettava hoitotaso täyttää koko lipaston kannen

Hoitopöydän saa myöhemmin hyödynnettyä lipastona helposti poistamalla hoitotason sen päältä. Näin tuotteen käyttöikä ei rajoitu vain vauva-aikaan, ja tässä onkin Oliver Furnituren huonekalujen perusidea: korkealaatuinen ja monikäyttöinen huonekalu on aidosti pitkäikäinen hankinta!

Lisätarvikkeina vetimet sivuille

Erikseen hankittavien lisäosien (021330) avulla saat hoitopöytään halutessasi lisää toiminnallisuuksia: molemmille sivuille on saatavilla vetimet, jotka on integroitu lipaston ylälevyn alapuolelle. Toisessa vetimessä on pienet puurimat vaatteiden ja muiden tarvikkeiden ripustamista varten, ja mikä erityistä: mukana tulee myös 10 kpl pyykkipoikia. Toinen vedin on suunniteltu pidikkeeksi mukana toimitettavalle pyykkipussille. Voit ostaa lisäksi myös vaihtopyykkipussin (021820). Ensimmäisissä tuotekuvissa näkyvät nupit ovat hoitopöydässä (021325) suojalevyinä jotka lisävarustelussa irrotetaan ja korvataan vetimillä 021330.

Mitat  

  • leveys 117 cm

  • kokonaiskorkeus 96,8 cm (Lipaston korkeus 90cm)

  • syvyys 76,5 cm


Seaside hoitopöytä kuudella laatikolla toimitetaan osissa, poislukien laatikot jotka toimitetaan valmiiksi koottuina. Seaside-mallistossa on myös toisenmallinen hoitopöytä neljällä laatikolla ja se puolestaan toimitetaan valmiiksi koottuna, siihen asennetaan itse ainoastaan hoitotaso. Tutustu halutessasi siihenkin!

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.