Oliver Furniture

Seaside hoitopöytä neljällä laatikolla

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 848,00 84800
Määrä: kpl

Seaside hoitopöytä - Oliver furniture


Uutuus Oliver Furnituren hoitopöytävalikoimassa: Seaside-malliston hoitopöytä neljällä laatikolla. Tässä mallissa yhdistyvät kaunisti käytännöllisyys ja puhdaslinjainen design. Klassinen ja ajaton muotoilu kuvastaa Oliver Furnituren koko Seaside-mallistoa.

Hoitopöydän neljässä vankassa laatikossa on runsaasti tilaa tarpeellisille tavaroille: vaatteille, vaipoille, harsoille, vauvakirjalle, tärkeimmille leluille.. Laatikot rullaavat sujuvasti korkealaatuisilla kiskoilla. Erityinen 'soft lock'-mekanismi pehmentää laatikon sulkeutumista. Pyöristetyt reunat ja posliininupit yhdistettynä hoitopöydän klassiseen muotoiluun lisäävät nostalgisuutta ja luovat huoneeseen ylellisen harmonisen ilmeen. Hoitotaso on koko lipaston levyinen. Nämä mitat mitat tarjoavat runsaaasti tilaa vauvanhoitoon ja tarvittaville tarvikkeille käden ulottuville hoitotasolla ja laatikoissa.

Kun hoitotasoa ei enää tarvitse, sen saa helposti irrotettua jolloin hoitopöydän käyttö jatkuu lipastona. Tämä seikka on keskeinen osa Oliver Furnituren filosofiaa: korkealaatuinen huonekalu on elämänmittainen satsaus!

Kuten kaikki Oliver Furnituren huonekalut, myös tämä Seaside hoitopöytä neljällä laatikolla valmistetaan Euroopassa. Se täyttää EU:n tiukat turvallisuus- ja terveysvaatimukset. Käytetyt materiaalit ovat parhaita mahdollisia, huolellisesti viimeistellyt huonekalut on maalattu myrkyttömällä sisustusmaalilla. Oliver Furnituren huonekaluille omaleimaista on ruuvien asettelu näkymättömiin, se korostaa näiden huonekalujen muotoilua ja moitteetonta laatua.

Heräsikö sinulla kysyttävää tuotteesta tai toimituksesta? Ota yhteyttä info@lildecor.fi tai puhelimitse +358440250075. Palvelemme mielellämme!

HUOM: toimitetaan aina kotiin, Otamme yhteyttä ennen tuotteen lähettämistä. Toimitusaika korkeintaan 5 viikkoa, halutessasi ota yhteyttä nopeammasta toimituksesta.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.