Oliver Furniture

Seaside hoitopöytä neljällä laatikolla

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 1099,00 109900
Määrä: kpl

Seaside-malliston hoitopöytä neljällä laatikolla on kaunis yhdistelmä käytännöllisyyttä ja puhdaslinjaista designia. Klassinen ja ajaton muotoilu kuvastavat Oliver Furnituren koko Seaside-mallistoa.

Hoitopöydän neljässä vankassa laatikossa on runsaasti tilaa tarpeellisille tavaroille: vaatteille, vaipoille, harsoille, vauvakirjalle, tärkeimmille leluille.. Laatikot rullaavat sujuvasti korkealaatuisilla kiskoilla. Erityinen 'soft lock'-mekanismi pehmentää laatikon sulkeutumista. Pyöristetyt reunat ja posliininupit yhdistettynä hoitopöydän klassiseen muotoiluun lisäävät nostalgisuutta ja luovat huoneeseen ylellisen harmonisen ilmeen. Hoitotaso on koko lipaston levyinen. Nämä mitat mitat tarjoavat runsaaasti tilaa vauvanhoitoon ja tarvittaville tarvikkeille käden ulottuville hoitotasolla ja laatikoissa.

Kun hoitotasoa ei enää tarvitse, sen saa helposti irrotettua jolloin hoitopöydän käyttö jatkuu lipastona. Tämä seikka on keskeinen osa Oliver Furnituren filosofiaa: korkealaatuinen huonekalu on elämänmittainen satsaus!

Kuten kaikki Oliver Furnituren huonekalut, myös tämä Seaside hoitopöytä neljällä laatikolla valmistetaan Euroopassa. Se täyttää EU:n tiukat turvallisuus- ja terveysvaatimukset. Käytetyt materiaalit ovat parhaita mahdollisia, huolellisesti viimeistellyt huonekalut on maalattu myrkyttömällä sisustusmaalilla. Oliver Furnituren huonekaluille omaleimaista on ruuvien asettelu näkymättömiin, se korostaa näiden huonekalujen muotoilua ja moitteetonta laatua.

Hoitopöydän ulkomitat ovat: leveys 92,8cm, korkeus 97,6cm ja syvyys 69,2cm. Kun hoitotason irrottaa, lipasto-osan mitat ovat 90,4cm x 91 x 49 cm.

Heräsikö sinulla kysyttävää tuotteesta tai toimituksesta? Ota yhteyttä info@lildecor.fi tai puhelimitse +358440250075. Palvelemme mielellämme!

HUOM: toimitetaan aina kotiin (sisältyy hintaan). Tämä malli toimitetaan koottuna, lisää vain hoitotaso lipaston päälle. Kulloinenkin toimitusaika-arvio toimitusehdot-sivulla. 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.