Oliver Furniture

Lille+ pinnasänky ja juniorisänkyosat 4-in-1

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

Oliver Furnituren Seaside-malliston Lille+ pinnasänky on laadukas ja pitkäikäinen valinta vauvan ensimmäiseksi sängyksi. Sitä on saatavilla kahdenlaisena kokonaisuutena: paitsi Lille+ pinnasänkynä, myös Lille+ pinnasänkynä jonka mukana tulee myös lisäosat joilla Lille+ pinnasängyn saa muokattua Lille+ juniorsängyksi. Lille+ sarja on suunniteltu seuraamaan lapsen nukkumistarpeita vastasyntyneestä 9-vuotiaaksi saakka.

Lille+ pinnasängyssä on alaslaskettava pohja. Aluksi sen voi asetella Lille+ pinnasängyn puoliväliin, ja kun vauva oppii nousemaan laitaa vasten seisomaan, pohjan saa laskettua ala-asentoon. 


Jos perheeseen syntyy toinen lapsi, Lille+ pinnasänky juniorsänkyosilla on mahdollista valjastaa täyteen käyttöön erillisellä Lille+ sisarussetillä. Sisarussetti-lisäosalla saadaan samanaikaisesti käyttöön pinnasänky nuoremmalle ja juniorsänky vanhemmalle lapselle.


Kaikki Oliver Furnituren Lille+ sängyt on valmistettu Euroopassa kestävin ja modernein tuotantotavoin. Huonekalut on valmistettu FSC-certifioidusta koivusta. Vuoteet on muotoiltu viimeistä piirtoaan myöten huolellisesti, jokainen yksityiskohta tarkasti harkiten. Kaikki sängyt on testattu ja ne täyttävät EU:n tiukat turvallisuus- ja terveyssäännökset. Oliver Furniturella eettisyys ja estetiikka kulkevat käsikädessä!

021251 – Seaside Lille+ pinnasänky
Mitat – leveys: 74 x pituus: 134 cm  x korkeus:92 cm

021251 Seaside Lille+ pinnasänky sisältäen osat juniorsängyksi
Mitat pinnasänkynä: – leveys: 74 x pituus: 134 cm  x korkeus:92 cm ja mitat juniorsänkynä: 74 x 174 x 63,5 cm.

Lisätarvikkeet:
021826 – Patja 130 x 68 cm Seaside Lille+ pinnasänkyyn
021828 – Patjan jatkopala: Lille+ 130cm patja 168 cm patjaksi
021255 – Seaside Lille+ sisarussetti
021256 – Seaside Lille+ harjakatto juniorsänkyyn

Tilaustuote, ajantasainen toimitusaika-arvio toimitusehdot-sivulla. Palvelemme mielellämme mahdollisissa lisäkysymyksissänne sähköpostitse: info@lildecor.fi . 

* Ei alennuskoodeja *

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.