Oliver Furniture

Talosänky, lastensänky Seaside Lille+

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

Lille+ juniorsänky on suunniteltu kooltaan kompaktiksi, joten se on erinomainen pieneen lastenhuoneeseen. Lille+ juniorsänkyyn on onnistuttu luomaan laadukkaan, huolellisen suunnittelutyön tuloksena lapselle runsaasti nukkumistilaa. Lapsi nukkuu Lille+ juniorsängyssä samalla korkeudella kuin pinnasängyssä, joten se sopii täydellisesti pinnasängystä pois siirtyvälle taaperolle. Sänkypaketin vakiovarustukseen kuuluu turvalaita takaamaan pienempien lasten turvallisuus. Lille+ juniorsängyn 168cm pituus on lapselle sopiva noin yhdeksänvuotiaaksi saakka. 

Lille+ juniorsänky voidaan varustaa sarjaan kuuluvalla ihastuttavalla harjakatolla talosängyksi! Junior talosängyn katto on myös mahdollista verhoilla useilla vaihtoehtoisilla kankailla omannäköiseksi ja entistäkin viihtyisemmäksi.

Lille+ juniorsängyn materiaali on koivu. Piilotetut ruuvinkannat antavat Lille+ juniorsängylle eksklusiivisen ilmeen ja se on yksi Oliver Furnituren designin määrittäviä tekijöitä ja joka korostaa hienostuneesti heidän kaikkea muotoilua ja moitteetonta laatua. Valmistettu Euroopassa, täyttää eurooppalaiset turvallisuusstandardit ja -normit. Maalattu myrkyttömällä, vesiohenteisella maalilla.

Suurin sallittu painokuorma: 120kg (staattinen paino, jakautuen tasaisesti alustalle).

021252 – Seaside Lille+juniorisänky
Sisältää: Juniorsänky ja turvalaita.
Mitat – leveys:74 x pituus :174 x korkeus:63,5 cm
Mitat Lille+ junior talosängylle: pituus:74 x leveys:174 x korkeus:136 cm

Lisätarvikkeet:
021826 – Patja Seaside Lille+ juniorisänkyyn
Mitat– leveys:68 x pituus:168 x korkeus:12 cm
021255 – Seaside Lille+ sisarussetti
021256 – Seaside Lille+ harjakatto
Mitat – leveys:74 x pituus:174 x korkeus:72 cm

Lapset kasvavat nopeasti ja perheiden tilanteet vaihtuvat. Lille+ juniorsänky on mahdollista muokata vastaamaan uusia tarpeita erikseen myytävien lisäosapakettien avulla. Näet kaikki vaihtoehdot hintoineen Oliver Furnituren Converter-sivustolla. Kaikki lisäosapaketit on tilattavissa Lil Decorista (selkeyden säilyttämiseksi kaikkia lukemattomia vaihtoehtoja ei ole listattu sivuille), ota yhteyttä niin lisäämme haluamasi paketin esille verkkokauppaamme: info@lildecor.fi . Kaikissa kysymyksissä, ilolla palvelemme!

Tilaustuote, kulloinenkin toimitusaika-arvio kirjattu toimitusehdot-sivulle


(Ei alennettava.)

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.