Oliver Furniture

Harjakatto Seaside Lille+ sänkyyn

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

Lisäosa: Seaside Lille+ sängyistä talosänky 

Tällä Oliver Furnituren upealla harjakatto- lisäosalla voit luoda lapsesi Lille+ sängystä talosängyn ja siten nukkumapaikasta tulee entistäkin viihtyisämpi!

Talosängyn kehykset luovat huoneeseen tilan rentoutumiselle, leikkimiselle ja lukemiselle, mutta myös nukahtamiselle kun on nukkumisen aika. Turvallisuuden tunne syntyy etenkin jos katto on vuorattu kauniin värisellä tekstiilillä. Kattokankaita on viisi eriväristä vaihtoehtoa saatavilla: harmaa, karamelli, nature sekä roosan ja sinisen värisillä raidoilla.

021256 – Seaside Lille+ harjakatto
Mitat – Leveys:74 x Pituus:174 x Korkeus:72 cm

Tilaustuote, toimitusaika-arvio toimitusehdot-sivulla. Palvelemme mielellämme lisätiedoissa sähköpostitse: info@lildecor.fi . 

* Ei alennuskoodeja *

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavat  skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle.

Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita, joten sängyn ulkomuotoon kuulumattomia seikkoja kuten oksasta johtuvaa koloa sängyn kyljessä ei kuulu esiintyä. Oliver Furnituren sängyt tehdään kestämään sukupolvelta toiselle niin laadultaan kuin muotoilultaan! Tuotteiden käyttöikää lisää se, että niistä saa erikseen saatavilla lisäosilla muokattua huonekaluja erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Heräsikö sinulla kysyttävää? Lisätietoja saat sähköpostitse: info@lildecor.fi tai soittamalla: 0440250075, Li'l Decor/Niina Heikura

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.