Oliver Furniture

Seaside Lille+ parvisänky

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

Lille+ parvisänky täyttää laadukkaasti nukkumistarpeet pienemmässäkin lastenhuoneessa. Lille+ parvisänky on suunniteltu ulkomitoiltaan kompaktiksi, jotta huoneeseen jää mahdollisimman paljon tilaa muulle. Nukkumiseen on onnistuttu huolellisella suunnittelulla luomaan mukavasti tilaa: 168x68 cm joka yllättää positiivisesti väljyydellään!

Lille+ lasten parvisänky sopii hyvin esimerkiksi pienelle koululaiselle. Suositusikä Lille+ sarjan sängyille on noin 0-9v lapset. Maksimipainoraja on 120kg jakautuneena tasaisesti alustalle. Tikapuut voi asentaa joko oikealle tai vasemmalle reunalle sänkyä, sen voi valita kokoamisvaiheessa, että kummalleko puolelle tikkaat kulloinkin laittaa.

Lille+ parvisängyn alla on mukavasti tilaa esimerkiksi kavereiden kanssa oleskelua ja opiskelua varten.

Lille+ parvisänkyyn on tilattavissa myös sarjaan kuuluva ihastuttava ja viihtyisä harjakatto jolla sängyn saa muokattua taloparvisängyksi! Lille+ taloparvisängyn harja on myös mahdollista verhoilla useilla vaihtoehtoisilla kankailla omannäköiseksi ja tehdä sängystä entistäkin viihtyisemmän. Lille+ parvisängyn alle jäävään tilaan voi hankkia lisävarusteena mukavan leikkipatjan sekä verhot eri värivaihtoehdoilla. Näin lapsi saa sängyn alle oman rauhaisan ja mielikuvituksellisen leikkipaikan. Samalla huoneen neliöt tulevat tehokkaasti käyttöön, kun yksi sisustuselementti mahdollistaa monenlaisen tekemisen: niin leikin kuin levonkin.

Lille+ parvisängyn materiaali on koivu. Piilotetut ruuvinkannat antavat Lille+ parvisängylle eksklusiivisen ilmeen ja se on yksi Oliver Furnituren designin määrittäviä tekijöitä ja joka korostaa hienostuneesti heidän kaikkea muotoilua ja moitteetonta laatua. Valmistettu Euroopassa, täyttää eurooppalaiset turvallisuusstandardit ja -normit. Maalattu myrkyttömällä, vesiohenteisella maalilla.

021254 – Seaside Lille+ parvisänky
Mitat – leveys:74 x pituus:174 x korkeus:136 cm
Mitat Lille+ parvisängylle yhdessä harjakaton kanssa  – pituus:74 x leveys:174 x korkeus:208 cm

Lisätarvikkeet:
021826 – Patja Seaside Lille+ parvisänkyyn
Mitat– leveys:68 x pituus:168 x korkeus:12 cm
021256 – Seaside Lille+ harjakatto
Mitat – leveys:74 x pituus:174 x korkeus:72 cm
021838 – Seaside Lille+ leikkipatja 
Mitat– leveys:68 x pituus:168 x korkeus:5 cm

Tilaustuote, toimitusaika-arvio toimitusehdot-sivulla. Vinkki! Paina ctrl+F ja kirjoita Oliver Furniture, niin pääset suoraan oikeaan kohtaan pitkää sivua.

Palvelemme mielellämme mahdollisissa lisäkysymyksissänne sähköpostitse: info@lildecor.fi . 

* Ei alennuskoodeja *

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavat  skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle.

Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita, joten sängyn ulkomuotoon kuulumattomia seikkoja kuten oksasta johtuvaa koloa sängyn kyljessä ei kuulu esiintyä. Oliver Furnituren sängyt tehdään kestämään sukupolvelta toiselle niin laadultaan kuin muotoilultaan! Tuotteiden käyttöikää lisää se, että niistä saa erikseen saatavilla lisäosilla muokattua huonekaluja erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Heräsikö sinulla kysyttävää? Lisätietoja saat sähköpostitse: info@lildecor.fi tai soittamalla: 0440250075, Li'l Decor/Niina Heikura

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.