Oliver Furniture

Seaside työpöytä

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

Klassinen Seaside- malliston työpöytä on saatavilla junior- ja normaalikorkuisena. Pöytä on tyylikäs ja käytänöllinen kaluste lastenhuoneeseen ja työpöydäksi! Pöydässä on viisi laatikostoa tavaroille ja tason ulkoreunoissa korotettu reuna jonka ansiosta tavarat pysyvät pöydällä.

Junior- kokoisen pöydän saa muokattua isommalle lapselle sopivaksi vaihtamalla jalat pidempiin (tuotenumero 021013). 

091014 - Seaside työpöytä, mitat: 

  • leveys 116cm
  • syvyys 50cm
  • korkeus 74cm

021016 – Junior työpöytä, mitat:

  • leveys 116cm
  • syvyys 50cm
  • korkeus 62cm  

Suositusikä 5-10 vuotiaille

Väri – Valkoinen

Lisätarvikkeet:

021013 – Lisäjalat (Aikuisten työpöydän korkeus, 73cm)Tilaustuote, toimitusaika-arvio toimitusehdot-sivulla. Palvelemme mielellämme mahdollisissa lisäkysymyksissänne sähköpostitse: info@lildecor.fi . 

* Ei alennuskoodeja *

 

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavat  skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle.

Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.