Oliver Furniture

Seaside korkea hylly

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

Seaside - korkea hylly on mahtava lisäys Oliver Furnitures Seaside -mallistoon, joka tunnetaan klassisista, pohjoismaisista linjoistaan.  Hylly on tilavuutensa ansiosta sopiva moneen tarkoitukseen kuten esimerkiksi kirjoille, peleille ja leluille tai vaikka keittiön keramiikan, posliinin ja lasin kokoelmille. Profiiloitu ja viimeistelty takaosa sekä yksityiskohtainen yläosa ja pohja ovat kaunista pohjoismaista käsityötä. Kaappi on kapea ja korkea,  joten se sopii erinomaisesti pieniin huoneisiin, joissa tila on tiukoilla ja säilytystarve silti suuri.

Hyllyyn voi lisätä kirjoituslevyn kotitehtäviä yms. varten. Kirjoituspöytälevy voidaan asentaa kahteen korkeuteen 49 cm. ja 62 cm lapsen tarpeiden mukaan. Kun kirjoituspöytä ei ole enää tarpeellinen, se on helposti irrotettavissa ja korvattavissa hyllyllä.

Voit myös ostaa käytännöllisiä säilytyslaatikoita alimmalle hyllylle ( 2kpl). Laatikoissa on yksi sivu tammea ja kolme valkoista sivua. Halutessasi voit täydentää laatikoiden visuaalista ilmetä mukana tulevilla nahkaisilla vetimillä..

021323 - Hyllylaite korkea, valkoinen
Mitat - w 76 x h 182 x d 38,5 cm.

021324 - Seaside kirjoitushylly, valkoinen
Mitat - w 70 x d 59 x h 2
0041332 - Säilytyslaatikot, valkoinen / tammi 2 kpl.
Mitat - w 32 x d 32 x h 32

Tilaustuote, toimitusaika-arvio toimitusehdot-sivulla. Palvelemme mielellämme mahdollisissa lisäkysymyksissänne sähköpostitse: info@lildecor.fi . 

* Ei alennuskoodeja *

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.