Oliver Furniture

Seaside Lille+ kerrossänky

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

Jämerä koivupuinen talokerrossänky

Lille+ lasten kerrosänky on laadukas sänkyratkaisu kahdelle noin 0-9v lapselle. Sänky on suunniteltu kooltaan kompaktiksi, joten se on ihanteellinen pienempiin lastenhuoneisiin. Lille+ lasten kerrossängyssä on laadukkaan, huolellisen suunnittelun ansiosta runsaasti nukkumistilaa, mikä varmistaa lapsen turvalliset unet. Alasänky on sijoiteltu aivan matalalle, siinä nukkuja on käytännössä samalla korkeudella kuin pinnasängyssä nukkuessa joten tämä on erinomainen ratkaisu sisaruksille joista nuorempi siirtyy isompien lasten sänkyyn. Irrotettava turvalaita myös alasängylle kuuluu mukaan, joten alasänkykin on laidoiltaan hyvin suojaisa paikka nukkua.

Tikapuut voi asentaa kumpaan laitaan tahaansa, vasemmalle tai oikealle reunalle pitkää etulaitaa.

Lille+ kerrossänky voidaan varustaa sarjaan kuuluvalla ihastuttavalla ja viihtyisällä katolla talokerrossängyksi! Katto on myös mahdollista verhoilla useilla vaihtoehtoisilla kankailla omannäköiseksi ja entistäkin viihtyisemmäksi.

Lille+ lasten kerrossängyn materiaali on koivu. Piilotetut ruuvinkannat antavat Lille+ lasten kerrossängylle eksklusiivisen ilmeen ja se on yksi Oliver Furnituren designin määrittäviä tekijöitä ja joka korostaa hienostuneesti heidän kaikkea muotoilua ja moitteetonta laatua. Valmistettu Euroopassa, täyttää eurooppalaiset turvallisuusstandardit ja -normit. Maalattu myrkyttömällä, vesiohenteisella maalilla.

Suurin sallittu painokuorma: 120kg (staattinen paino, jakautuen tasaisesti alustalle ja molempiin kerroksiin oma 120kg per alusta).

Lille+ kerrossänky on mahdollista jakaa erillisiksi sängyiksi erikseen hankittavien lisäosien avulla. Voit muokata Lille+ lasten kerrossänkyä Lille+ juniorsängyksi tai Lille+ parvisängyksi, joko keskenään samanlaisiksi tai erilaisiksi, kuinka vain haluattekaan! Kaikki lisäosapaketit on tilattavissa Lil Decorista (selkeyden säilyttämiseksi kaikkia vaihtoehtoja ei ole listattu sivuille), ota vain yhteyttä niin lisäämme haluamasi paketin esille verkkokauppaamme: info@lildecor.fi . Kaikissa kysymyksissä, ilolla palvelemme!

021254 – Seaside Lille+ lasten kerrossängyn mitat ovat: leveys 74 x pituus 174 x korkeus 136 cm.
Lille+ talokerrossängyn mitat ovat: pituus 74 x leveys 174 x korkeus 208 cm.

Lisätarvikkeet:
021826 – Patja Seaside Lille+ kerrossänkyyn
Mitat– leveys:68 x pituus:168 x korkeus:12 cm
021256 – Seaside Lille+ harjakatto
Mitat – leveys:74 x pituus:174 x korkeus:72 cm

Tilaustuote, ajantasainen toimitusaika-arvio toimitusehdot-sivulla

* Ei alennuskoodeja *

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.