Oliver Furniture

Seaside lipasto 6 laatikolla

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 1249,00 124900
Määrä: kpl

Mikäli tarvitset sisustukseen sopivan tilavan säilytyskalusteen, seaside- malliston lipasto kuudella laatikolla on loistava valinta, Suuren tilavuutensa ansiosta lipasto mahdollistaa esimerkiksi lapsen kaikkien tarvikkeiden, vaatteista ja vaipoista kirjoihin ja leluihin, säilyttämisen samassa paikassa. 

Pitkälle viety tuotekehittely näkyy muissakin hoitopöydän ominaisuuksissa: linjakas, kaunis ja selkeä muotoilu. Nahkaiset vetimet antavat viimeistellyn ilmen hoitopöydälle.

 

Lipaston pyöristetyt reunat ja vetolaatikoiden posliiniset vetimet lisäävät tuotteelle hienovaraisen, nostalgisen ilmeen. Visuaalisesti kevyen ilmeen ansiosta lipasto on helppo yhdistää mihin tahansa muuhun sisustukseen tyylikkäästi.

Molemmilla sivuilla on ulosvedettävät lisäosat, jotka on integroitu lipaston ylälevyn alapuolelle: Toisessa vetimessä on pienet palkit vaatteiden ja muiden tarvikkeiden ripustamista varten (mukana tulee 10 pyykkipoikaa.) Toinen vedin on suunniteltu pidikkeeksi mukana toimitettavalle  pyykkipussille (tuotenumero: 021330).
 

Mitat  

  • leveys 114,2 cm
  • korkeus 88,2 cm
  • syvyys 58 cm

Väri: valkoinen (041314)

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavat skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle.

Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita.

Mikäli tarvitset lisätietoa tuotteesta tai toimituksesta ota yhteyttä info@lildecor.fi tai puhelimitse +358440250075. Toimitusaika-arvio max. 5 viikkoa.

HUOM: toimitetaan kokonsa vuoksi aina kotiin, (toimitus koostuu kolmesta paketista). Kulloinenkin toimitusaika-arvio toimitusehdot-sivulla. Mahdollisiin lisäkysymyksiinne vastaamme mielellämme: info@lildecor.fi

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.