Oliver Furniture

Seaside Lille+ sisarussetti

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 389,00 38900
Määrä: kpl
Lille+ sisarussetti on lisäosa siihen Oliver Furnituren Seaside Seaside Lille+ pinnasänkyyn joka sisältää myös juniorsänkyosat. Lille+ sisarussetti on suunniteltu vastaamaan niihin perheiden tarpeisiin kun perheeseen syntyy toinen lapsi. Käytännössä niin, että Lille+ pinnasänky joka on ostettu yhdessä juniorsängyn osien kanssa, on mahdollista valjastaa käyttöön yhtä aikaa pinnasänkynä ja juniorsänkynä: toinen vanhemmalle, toinen nuoremmalle lapselle. Nukkuvatpa lapset samassa tai omissa huoneissaan, kodinsisustus on kauniin yhtenäinen sänkyjen ollessa samaa sarjaa.

Vauvan ensimmäisen sängyn hankinta on investointi lasten uniin. Lille+ sarja mahdollistaa yhtä aikaa turvallisuuden, estetiikan ja pitkäikäisyyden - myös silloin jos yhden lapsen perhe kasvaa kahden lapsen perheeksi. Lille+ sisarussetin avulla perheen nuorimmaiset voivat nukkua yhdessä monen monituista vuotta!
Seasiden Lille+ sarjan materiaali on koivu. Piiloon sijoitellut ruuvit tekevät sängyn ilmeestä eksklusiivisen ja ne ovatkin keskeinen elementti Oliver Furnituren muotoilua. Se korostaa sänkyjen moitteetonta laatua.

Lille+ sarjan sängyt on valmistettu Euroopassa ja ne ovat eurooppalaisten turvallisusstandardien ja -normien mukaiset. Lille+ sarjan sängyt on maalattu myrkyttömillä, vesiohenteisella maalilla.

Suurin sallittu maksimipaino sängylle on 30kg pinnasänkyyn ja 120kg juniorsänkyyn.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.