Oliver Furniture

Hoitopöytä-lipasto, 4 laatikkoa - Wood

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 1099,00 109900
Määrä: kpl

Olliver furnituren Wood - malliston hoitopöytä -pohjoismaista muotoilua


Muotoilussa on huomioitu onnistuneesti ulkomuoto ja käytännöllisyys.

Pitkälle viety tuotekehittely näkyy muissakin hoitopöydän ominaisuuksissa: linjakas, kaunis ja selkeä muotoilu. Nahkaiset vetimet antavat viimeistellyn ilmeen hoitopöydälle.

Hoitopöydässä on neljä tilavaa laatikkoa vaatteiden ja muiden tarvikkeiden säilytykseen. Laatikot liukuvat pehmeästi kiinni korkealaatuisten kiskojen avulla.

Hoitotaso täyttää koko lipaston pinnan. Hoitopöydän saa myöhemmin hyödynnettyä liastona poistamalla hoitotason sen päältä. Näin tuotteen käyttäikä ei rajoitu vain vauva-aikaan, ja tässä onkin Oliver Furnituren huonekalujen perusidea: korkealaatuinen, monikäyttöinen huonekalu on pitkäikäinen sijoitus!

Mitat hoitopöytänä:

  • leveys 93 cm
  • korkeus 99 cm
  • syvyys 70 cm
Mitat lipastona: 
  • leveys 91 cm
  • korkeus 91 cm
  • syvyys 49 cm
Hoitotason mitat:
  • leveys 93 cm
  • korkeus 8 cm
  • syvyys 70cm

Väri: valkoinen/tammi (041314)

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavat skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle.

Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita.

Mikäli tarvitset lisätietoa tuotteesta tai toimituksesta ota yhteyttä info@lildecor.fi tai puhelimitse +358440250075. Toimitusaika-arvio max. 5 viikkoa.

HUOM: toimitetaan aina kotiin, (koostuu kahdesta paketista paino yht. 81,3kg) otamme yhteyttä ennen tuotteen lähettämistä.

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.