Oliver Furniture

Seaside Classic sohvasänky

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

Kaunispiirteinen Seaside- malliston sohvasänky klassisen valkoisena. Sohvasänky sopii niin lastenhuoneeseen, vierashuoneeseen kuin olohuoneeseenkin sohvan tapaan. Sängystä saa mukavan sohvan stailaamalla selkänojaa tyynyillä.

90x200 cm sohvasänkyyn on mahdollista ostaa lisätarvikkeina patja, turvalaita sekä vuodevaatelaatikko (umpipohjainen) tai sisarvuode (sälepohjainen). Kumpikin sopii hyvin myös tavaroiden säilykseen. 

Sängyn ulkomitat ovat: pituus 207cm x syvyys 97cm x korkeus 75cm. Paino: 53,2 kg.

Lisätarvikkeet:

 • 031221 – Turvalaita
  • Mitat– 2,5 x 100 x 38 cm
 • 031224 – Vuodevaatelaatikko
  • Mitat– 94 x 182 x 23 cm
 • 031225 – Varasänky
  • Mitat– 94 x 182 x 23 cm
 • 021833 – Patja sänkyyn
  • Mitat– 90 x 200 x 13 cm
 • 021835 – Patja varasänkyyn
  • Mitat– 90 x 176 x 10 cm.

Oliver Furnituren korkealaatuiset patjat täsmällisine tuotetietoineen löydät täältä (linkki avautuu uuteen ikkunaan klikkaamalla).

Kaikkia Seaside- malliston sänkyjä on mahdollista muokata toisenmallisiksi sängyiksi erikseen myytävillä lisäosilla. Kuvista viimeinen, rengasmallinen havainnekuva esittelee eri mahdollisuudet. Selkeyden säilyttämiseksi lukuisia lisäosia ei ole verkkokaupassamme esillä mutta kerromme mielelläämme näistä tarkempia tietoja sähköpostitse: info@lildecor.fi tai puhelimitse: 0440250075.

Tilaustuote, toimitusaika-arvio toimitusehdot-sivulla

* Ei alennuskoodeja *

Oliver Furnituren sängyt tehdään kestämään sukupolvelta toiselle niin laadultaan kuin muotoilultaan. Tuotteiden käyttöikää lisää se, että niistä saa erikseen ostettavilla lisäosilla muokattua huonekaluja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tätä havainnollistaa kuvien rengaskaavio.

Kaikki Oliver Furnituren tuotteisiin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä. Huonekalut valmistetaan eurooppalaisissa verstaissa kestävää kehitystä vaalien, parhaista mahdollisista raaka-aineista. Ne viimeistellän myrkyttömällä sisustuslakalla ja -maaleilla.

Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita, joten sängyn ulkomuotoon kuulumattomia seikkoja kuten oksasta johtuvaa koloa sängyn kyljessä ei kuulu esiintyä.

Heräsikö sinulla kysyttävää? Lisätietoja saat sähköpostitse: info@lildecor.fi tai soittamalla: 0440250075, Li'l Decor/Niina Heikura

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.