Oliver Furniture

Seaside Classic Lasten sohvasänky

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 999,00 99900
Määrä: kpl

Kaunispiirteinen Seaside- malliston lasten sohvasänky klassisen valkoisena. 160 cm pitkä lasten sohvasänky sopii niin lastenhuoneeseen, vierashuoneeseen kuin olohuoneeseenkin käytettäväksi sohvan tapaan. Pienempi sohvasänky täydentää tyylikkäästi myös aiemmin hankittuja suurempia Seaside Classic- sarjan huonekaluja. Sängystä saa mukavan sohvan stailaamalla selkänojaa muutamalla muhkealla tyynyllä.

90x160 cm sohvasänkyyn on mahdollista ostaa lisätarvikkeina patja sekä turvalaita.

Sängyn ulkomitat ovat 97 x 167 x 75 cm

Lisätarvikkeet:

Kaikkia Seaside- malliston sänkyjä on mahdollista muokata toisenmallisiksi Seaside Classic -malliston sängyiksi erikseen myytävillä lisäosilla. Kuvista viimeinen, rengasmallinen havainnekuva esittelee eri mahdollisuudet. Selkeyden säilyttämiseksi lukuisia lisäosia ei ole verkkokaupassamme esillä mutta kerromme mielelläämme näistä tarkempia tietoja sähköpostitse: info@lildecor.fi .

Tilaustuote, toimitusaika-arvio toimitusehdot-sivulla

* Ei alennuskoodeja *

 

Kaikki Oliver Furnituren tuotteisiin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä. Huonekalut valmistetaan paikallisissa verstaissa kestävää kehitystä vaalien, parhaista mahdollisista raaka-aineista. Ne viimeistellän myrkyttömällä sisustuslakalla ja -maaleilla.
Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset.

Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.