Oliver Furniture

Matala kerrossänky Wood Original

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl
Wood Origial matala kerrossänky on pituus- ja leveysmitoiltaan täysimittainen (sopivan patjan koko on 90x200cm), mutta se vie korkeussuunnassa vähemmän tilaa kuin tavallinen kerrossänky kuten Wood Original kerrossänky. Se on erinomainen valinta pienempiin lastenhuoneisiin!

Matala kerrossänky tuo nukkujat lähemmäksi toisiaan, ja se sopii sisaruksille jotka jakavat huoneen tai lapselle jolla on paljon uninalleja sekä usein kavereita yökylävieraina. Matalampi korkeus soveltuu myös täydellisesti nuoremmille lapsille: lapsen ei tarvitse kiivetä kovin korkealle, ja vanhemmat voivat peitellä lapsen nukkumaan yläsänkyyn sängyn vierellä seisten.

Tikkaiden askelmat ovat sopivan leveät, jotta niitä pitkin on helppo kivuta ylös ja laskeutua alas turvallisesti. Tikapuut ovat kiinteänä sängyn vasemmalla laidalla. Alemman patjan ja ylemmän sängyn pohjan välinen etäisyys on 67cm.

Wood-malliston ominaispiirre on ainutlaatuiset, pyöristetyt kulmat sekä pehmeät linjat. Kokonaisuutena sänky on oikea katseenvangitsija. Jyhkeä kerrossänky on turvallinen ja tyylikäs.

Lasten kasvaessa ja/tai tarpeiden vaihtuessa Wood Original matalasta kerrossängystä on mahdollista muokata mikä tahansa muu Wood Original-malliston sänky tai sängyt (poislukien pinnasängyksi). Muutoksen saa toteutettua käytännössä erikseen myytävillä lisäosilla. Vaihtoehtoja hintoineen pääset selaamaan Oliver Furnituren Converter-sivustolla. Koska erilaisia variaatioita on niin paljon, kaikkia lisäosapaketteja ei ole esillä Lil Decorin verkkokaupassa mutta niitä kaikkia on mahdollista tilata meiltä. Ota yhteyttä info@lildecor.fi niin lisäämme ne tämän sängyn kohdalle esille! Oliver Furniture takaa lisäosapakettien saatavuuden viideksi vuodeksi eteenpäin alkuperäisen sängyn ostohetkestä.

Wood Original -malliston sängyt on valmistettu koivupuusta sekä MDF:stä joka koostuu 60% koivusta, 20% männystä ja 20% haapapuusta. MDF on erittäin lujalaatuista ja kestävää. Sarjan sänkyjä on saatavilla kahdenlaisia: toisessa jalat ovat kaunista valkoöljyttyä tammea ja toisessa täysin valkoiset jalat on massiivikoivua.

Oliver Furnituren tavaramerkkiä on eksklusiivinen muotoilu sekä näkymättömiin sijoitellut ruuvit, jotka antavat sängylle puhdaslinjaisen, eksklusiivisen ilmeen. Design on modernia ja huippuunsa hiottua pinnalaitoineen ja pöyristettyine kulmineen.

Valmistettu Euroopassa. Täyttää EU:n tiukat vaatimukset tuotteiden turvallisuudesta ja terveellisyydestä. Sänky on maalattu myrkyttömällä, vesipohjaisella maalilla.

Enimmäispaino (staattinen paino) per alusta: 120kg eli ylös omansa, alas omansa.

Mitat: pituus 207 cm, korkeus 138cm ja leveys 97 cm (105 cm tikapuiden kohdalta).

Lisävarusteet: 

Patja 90 x 200 cm.
Turvalaita alasängylle.

Tilaustuote, toimitusaika-arvio noin kolme viikkoa. Ei alennettava.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.