Oliver Furniture

Wood kerrossänky

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

Oliver Furnituren upeassa kerrossängyssä yhdistyvät tilavuus ja sirolinjaisuus: se ei vie huoneen ilmettä "tukkoon" kepeän muotoilunsa ansiosta. Sänkyyn sopivat 90x200 kokoiset patjat. Täyspuinen sänky on tukeva ja sen alasängylle voi vaikka aikuinenkin istahtaa mukavasti selkä suorassa. Voit valita kerrossänkyyn tammiset tai valkoiset jalat.

Mitat:

kerrossänky/tikapuut sivulla - 207 x 104 x 176 cm

  • 041413  tammi/valkoinen
  • 041412  valkoinen

Tikapuut ovat sängyn laidan vasemmassa reunassa (kätisyys ei ole vaihdettavissa).

Sopivan patjan koko (041833, saatavilla erikseen) 90 x 200cm. Oliver Furnituren patjoissa on pyöristetyt reunat. Tavallisetkin neliskulmaiset patjat joissa on pehmeät kulmat, istuvat sänkyyn kauniisti.

Lisätarvikkeena kerrossänkyyn on saatavana vuodevaatelaatikko (041416). Laatikkoon mahtuu useammat vuodevaatteet tai runsaasti leluja talteen.

*) Voit muokata kerrossänkyä myöhemmin erillisiksi sängyiksi erikseen hankittavilla lisäosilla. Vaihtoehtoja on monta: normaali sänky, juniormittainen sänky, sohvasänky eli ns. "Day bed", parvisänky.. Mikäli haluat kerrossängystä kaksi erillistä sänkyä, lisäosia tarvitsee kaksi ja sängyt voivat siten olla keskenään erimallisiakin. Myös jalkojen väri on siinä kohtaa vaihdettavissa. Tästä syntyy niin monta eri vaihtoehtoa että sen vuoksi kaikki mahdolliset lisäosapaketit eivät ole listattuna verkkokaupassamme. Tiedustele haluamaasi kokonaisuutta meiltä sähköpostitse tai puhelimitse, palvelemme teitä mielellämme kaikissa kysymyksissänne! info@lildecor.fi tai 0440250075/Niina Heikura.

* EI ALENNUSKOODEJA *

Video:

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavta skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle.

Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita, joten sängyn ulkomuotoon kuulumattomia seikkoja kuten oksasta johtuvaa koloa sängyn kyljessä ei kuulu esiintyä. Oliver Furnituren sängyt tehdään kestämään sukupolvelta toiselle niin laadultaan kuin muotoilultaan! Tuotteiden käyttöikää lisää se, että niistä saa erikseen ostettavilla lisäosilla muokattua huonekaluja erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Heräsikö sinulla kysyttävää? Palvelemme mielellämme lisätiedoissa sähköpostitse: info@lildecor.fi tai soittamalla: 0440250075, Li'l Decor/Niina Heikura. 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.