VAUVAKIRJAT JA ALBUMIT

Vauvakirjaan saa talletettua tärkeimpiä vauvavuoden ja lapsen ensimmäisten vuosien hetkiä. Niiden kautta pääsee myöhemmin palaamaan erilaisiin tilanteisiin, virstanpylväisiin ja haasteisiinkin. Niihinkin, mitä muutoin olisi ehkä kokonaan unohtanut. Täytetty vauvakirja on aarre, jota lapsi tulee arvostamaan korkealle myöhemmässä elämässään!

Kauppiaan vinkkejä vauvakirjan täyttöön:
  • Pidä vauvakirjaa helposti saatavilla, kuten olohuoneen kirjahyllyssä tai lipastossa josta sen saa äkkiä esille.
  • Kirjaa täyttäessä selaile samalla vauvakirjaa alkuun edestakaisin, niin se tulee sinulle tutuksi. Vauvakirjan sivuilta saat ideoita, mitä sinne oikein kannattaakaan kirjoittaa, mikä on ihanaa myöhemmin muistaa.
  • Kun arjessa tulee tilanne jonka haluat tallettaa vauvakirjaan, voit myös kirjoittaa sen minkä tahansa käsiin sattuvan paperin kulmaan ja sujauttaa muistilapun kirjan väliin, ellei ole juuri siinä hetkessä aikaa syventyä vauvakirjan kirjoittamiseen.
  • Jos edellisestä vauvakirjan täyttämishetkestä on päässyt vierähtämään aikaa, kurkkaa puhelimestasi kuvia, mitä olettekaan tehneet viime viikkoina ja kuukausina! Jo pienenkin hetken kuvailu täyttää helposti koko sivun, ellei tapahtumia ole arjen pyörteissä jäänyt mieleen sen enempää, ja jo pienikin asia tuntuu lapsesta itsestään merkitykselliseltä myöhemmin.

Vauvakirja on suloinen hankinta vauvalahjaksi! Muita toivottuja lahjoja vauvaperheeseen ovat myös harsot ja vauvan ensimmäiset lelut.
Järjestys: