Dear April

Muotoonommeltu aluslakana pinnasänkyyn 68x122x12 cm

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 39,00 3900
Määrä: kpl
Pehmeä muottonommeltu pinnasängyn lakana. 100% luonnonmukaista puuvillaperkaalia. Tiheä perkaalikangas ei ole ainoastaan kestävä ja kaunis katsella, vaan se on myös kevyt ja hengittävä.

Aluslakana on esipesty. Se antaa lakanalle luonnollisen struktuurisen ilmeen ja tekee siitä uskomattoman pehmeän ihoa vastan. Ja kangas vain pehmenee, mitä enemmän aluslakanaa käytetään.
  • 100% luomupuuvillaa
  • GOTS-sertifioitu
  • Konepesu max 40 asteessa
  • Sopii patjoihin joissa on pyöristetyt kulmat ja myös perinteisiin neliskulmaisiin patjoihin
  • Valmistettu Intiassa
Dear April, 

on sertifioitu Global Organic Textile Standardin (GOTS) mukaan, joka on maailman johtava tekstiilien käsittelystandardi orgaanisille kuiduille.

GOTS asettaa vaatimukset koko tuotantoketjulle - puuvillan alkulähteiltä lopputuotteeksi asti - sekä materiaalien luonnonmukaisuudelle että työolosuhteille tekstiili- ja vaatetusteollisuudessa. Sertifikaatti edellyttää luomuraaka-aineiden käyttöä.

GOTS auttaa Dear Aprilia varmistamaan kaikki YK:n 17 kestävän kehityksen tavoitteen noudattamista sekä aktiivisen yhteistyön kaikkien asiaankuuluvien sidosryhmien kanssa.

Toimitusaika: 1-3 viikkoa / tilaustuote. Dear April -tuotteet toimitetaan Oliver Furnituren huonekalulähetysten yhteydessä joita saapuu Lil Decorin varastolle noin kolmen viikon välein. Keskeinen osa Dear Aprilin toimintaa on torjua ylituotantoa sekä rohkaista kuluttajia ostamaan vähemmän mutta valitsemaan paremman laadun.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.