Oliver Furniture

Wood mini+(Pinnasänky/sänky 0-9 vuotiaille)

Hinta:
Määrä: kpl

Wood Mini+

- UUTUUS-

Oliver Furnituren uusi, täysin ainutlaatuinen Wood Mini+ on syksyn 2017 uutuusmalli joka kasvaa lapsen mukana. Sängyn muotoilu ja koko on suuniteltu seuraamaan lapsen kehitystä aivan ensihetkistä aina 9-vuotiaaksi asti! Ja kun lapsi kasvaa tästä sängystä ohi, saat sängystä muutaman tyynyn avulla ihanan pienen sohvan tai vierassängyn.

041425 – Wood Mini+, valkoinen/tammi
Mitat– leveys:74 x pituus:126/166 x korkeus:87 cm

041426 – Wood Mini+, valkoinen
Mitat– leveys:74 x pituus:126/166 x korkeus:87 cm

Sisältää: Pinnasängyn + muutospalat pieneen sänkyyn, pieneen päiväsänkyyn, junior sänkyyn, junior päivä sänkyyn ja turvalaidan.

Lisätarvikkeet:
041828 – Patja Mini+ (68x 122 x 12 cm.)
041829 – Patjan jatkopala Mini+ (68 x 40 x 12 cm.)
041453 – Muutososat Mini+ low loft bed, valkoinen/tammi
041454 – Muutososat Mini+ low loft bed, valkoinen
041437 – Verho Mini+ low loft bed, luonnonvärinen
041438 – Verho Mini+ low loft bed, rousa
041439 – Verho Mini+ low loft bed, vihreä

Katso tarina:

 

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavat  skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle.

Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita, joten sängyn ulkomuotoon kuulumattomia seikkoja kuten oksasta johtuvaa koloa sängyn kyljessä ei kuulu esiintyä. Oliver Furnituren sängyt tehdään kestämään sukupolvelta toiselle niin laadultaan kuin muotoilultaan! Tuotteiden käyttöikää lisää se, että niistä saa erikseen saatavilla lisäosilla muokattua huonekaluja erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Heräsikö sinulla kysyttävää? Lisätietoja saat sähköpostitse: info@lildecor.fi tai soittamalla: 0440250075, Li'l Decor/Niina Heikura

Arvostele tämä tuote

01.10.2018 - Laura

Todella kaunis sänky. Muunneltavuus ja kaikki yksityiskohdat ovat todella harkittuja. Kokoaminen käy kätevästi. Kestävä, ajaton, laadukas, hintansa arvoinen.