Oliver Furniture

Wood Mini+ Basic

Hinta:
Määrä: kpl

WOOD MINI+ BASIC

Oliver Furnituren ainutlaatuinen Wood Mini+ sänky kasvaa lapsen mukana. Sängyn muotoilu ja koko on suuniteltu seuraamaan lapsen kasvua aivan ensihetkistä aina 9-vuotiaaksi saakka! Ja kun lapsi kasvaa tästä sängystä ohi, saat sängystä muutaman tyynyn avulla ihanan pikkuisen sohvan.

041425 – Wood Mini+, valkoinen/tammi
Mitat– leveys:74 x pituus:126/166 x korkeus:87 cm

041426 – Wood Mini+, valkoinen
Mitat– leveys:74 x pituus:126/166 x korkeus:87 cm

Sisältää: Pinnasängyn + muutospalat pieneen sänkyyn, pieneen 122cm juniorsänkyyn, 162cm junior sänkyyn, ja turvalaidan.

Maksimi painolasti sängylle: pinnasänkyvaiheessa 30kg ja juniorsänkyvaiheessa 120kg. *

Lisätarvikkeet:
041828 – Patja Mini+ (68x 122 x 12 cm.)
041829 – Patjan jatkopala Mini+ (68 x 40 x 12 cm.)

Kokoamisohje täällä.

Saat muokattua halutessasi sänkyä muunmalliseksi mini+ vuoteeksi kuten puoliparvisängyksi tai kerrossängyksi erikseen myytävien lisäosapakettien avulla. Pääset tutkimaan vaihtoehtoja hintoinen Oliver Furnituren converter-sivustolla. Selkeyden säilyttämiseksi lisäosapaketit eivät ole esillä verkkokaupassa, mutta kaikki ne on tilattavissa meiltä! Ota yhteyttä: info@lildecor.fi niin laitamme haluamanne lisäosapaketin esille verkkokauppaan. Palvelemme mielellämme mahdollisissa lisäkysymyksissänne.

Lisäosapakettien ideana on se, että hyödynnetään mahdollisimman paljon olemassaolevan sängyn osia, ja toimitetaan uudenmallisen sängyn saamiseksi vain tarvittavat lisäosamateriaalit. 

Katso tarina: (videon lopussa näkyy muunnos parvisängyksi. Se on rakennettavissa erikseen hankittavien lisäosien avulla.)*) *The recommended maximum weightload on bed bases refers to the applied EN standard which the bed model/bed base construction has been tested to. The weightload shall be evenly distributed over an area of minimum 150x150 mm and applied gradually, but not instantly (e.g. by means of free fall).

* Ei alennuskoodeja *

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavat  skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle.

Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita, joten sängyn ulkomuotoon kuulumattomia seikkoja kuten oksasta johtuvaa koloa sängyn kyljessä ei kuulu esiintyä. Oliver Furnituren sängyt tehdään kestämään sukupolvelta toiselle niin laadultaan kuin muotoilultaan! Tuotteiden käyttöikää lisää se, että niistä saa erikseen saatavilla lisäosilla muokattua huonekaluja erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Heräsikö sinulla kysyttävää? Lisätietoja saat sähköpostitse: info@lildecor.fi tai soittamalla: 0440250075, Li'l Decor/Niina Heikura

Arvostele tämä tuote

01.10.2018 - Laura

Todella kaunis sänky. Muunneltavuus ja kaikki yksityiskohdat ovat todella harkittuja. Kokoaminen käy kätevästi. Kestävä, ajaton, laadukas, hintansa arvoinen.