Oliver Furniture

Pinnasänky Wood mini+ Tammi

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 1099,00 109900
Määrä: kpl

Pinnasänky 3 in 1

Wood mini+ pinnasänky on valmistettu valkoöljytystä massiivitammesta sekä koivusta joka on viilutettu tammella.

Oliver Furnituren muotoilu on huolellisesti suunnitteltua: ruuvit on sijoitteltu näkymättömiin ja se tekee sängyn ulkomuodosta puhtaan, eksklusiivisen. Pyöreäkulmaisen pinnasängyn tyyli on skandinaavinen, monet kauniit yksityiskohdat kuten sängynpäätyjen nahkahihnat, viimeistelevät kokonaisuuden.

Wood mini+ tammi lastensänkyjen sarja on valmistettu Euroopassa ja se täyttää eurooppalaiset turvallisuusstandardit ja -normit. Tammisängyt käsitelty valkoisella pigmentoidulla öljyllä (pellavansiemen-, auringonkukka- ja jojobaöljy).

Maksimikuorma (staattinen paino) pinnasängylle on 30 kg.

Pinnasängyn ulkomitat: 74 x 126 x 87 cm.

Lisätarvikkeet


Luonnonmateriaalissa, puussa esiintyy erilaisia sävyjä ja yksilöllisiä kuviointeja. Osien välillä on luonnollista vaihtelua, verrattuna mallikuviin. Suora auringonvalo voi haalistaa puuta.

(Ei alennettava.)
Oliver Furniture esittelee 20v juhlavuoden kunniaksi suositun Wood Mini+ sänkysarjan yleellisestä tammesta. Lastensänkysarjan käytännöllinen ja muokkausmahdollisuudet sisältävä muotoilukonsepti yhdistettynä tammipuun tinkimättömään laatuun ja ainutlaatuiseen ilmeeseen takaa lastensänkysarjalle pitkän käyttöiän.

0-3 -vuotiaalle lapselle

Säädettävässä pinnasängyssä on useita käytännöllisiä ominaisuuksia: se muotoutuu kolmenlaiseen asentoon. Korkeussäädettävässä pohjassa on kaksi vaihtoehtoista korkeutta ja toisella laidalla on kolme irrotettavaa pinnaa. Nämä säädöt helpottavat lapsen nousemista vuoteeseen ja siitä itsenäisesti pois lähtemiseen. Mini+ tammipinnasänky on sopiva lapselle vastasyntyneestä 3-vuotiaaksi. Wood mini+ lastensänkysarjam sängyt ovat sekä leveydeltään että pituudeltaan pienempiä kuin esimerkiksi Wood Original -sängyt ja sopivat siksi ihanteellisesti pienempiin lastenhuoneisiin joissa tilaa halutaan jättää enemmän leikille ja muille toiminnoille.

Muokkaa sänkyä lapsen kasvaessa

Kun lapsi kasvaa ja sänky alkaa jäädä pieneksi, voit muokata pinnasängyn juniorisängyksi ostamalla lisäosapaketin ja pidentää näin sängyn käyttöikää 3 vuodesta 9 vuoteen saakka. Muunnossarja on saatavilla erikseen. Katso muokkausmahdollisuudet hintoineen Oliver Furnituren Converter-sivustolta. Selkeyden säilyttämiseksi lisäosapaketit eivät ole esillä verkkokaupassa mutta ota yhteyttä, niin laitamme ne esille: info@lildecor.fi . Kaikissa kysymyksissä, ilolla palvelemme!

Oliver Furniture takaa kaikkien lisäosapakettien saatavuuden viisi vuotta alkuperäisen sängyn ostopäivästä alkaen.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.