Oliver Furniture

Lasten kerrossänky Wood mini+ Tammi

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 2099,00 209900
Määrä: kpl

Kerrossänky 0-9 -vuotiaille lapsille

Eksklusiivinen tammikerrossänky on valmistettu valkoöljytystä massiivitammesta sekä koivusta, joka on viilutettu tammella. Ylellisen puhdaslinjaiset, pyöreät muodot ja viimeistellyt yksityiskohdat tekevät sängystä lapselle kutsuvan ja turvallisentuntuisen. Yläsängyllä korkeat laidat kiertävät kulkuaukkoa lukuunottamatta koko sängyn. Alasängyllä lisää turvaa pienemmälle nukkujalle tuo turvalaita, joka sulkee sängynreunan suojaisaksi. Turvalaidan saa halutessaan irrotettua.

Ulkomitat: 74 x 166 x 132 cm.

Maksimikuorma
(staattinen) per kerros: 120kg.
Tikapuut ovat sängyn oikealla puolella (kiinteät).

Ulkomitoiltaan pieni kerrossänky on optimaalinen 0-9v lapsille. Wood mini+ tammikerrossänky sopii hyvin kompakteihin lastenhuoneisiin sekä huoneisiin joissa halutaan jättää mahdollisimman paljon tilaa leikkimiselle. Se sopii sisaruksille, jotka ovat kasvaneet pinnasängyn suojissa nukkumisen ohi mutta jotka nukkuvat parhaiten lähellä sisarustaan. Nukkumismukavuudesta ei ole Wood mini+ tammikerrossängyssä tingitty: huolellisella muotoilulla mahdollistetaan lapsen mittasuhteisiin nähden runsaat tilat nukkua. Tinkimätön laatu, aidot materiaalit sekä mahdollisuus muokata sänkyä toisenmallisiksi mini+ sängyiksi, takaavat sängylle aidosti pitkän käyttöiän. Puinen designhuonekalu säilyttää tyypillisesti hyvin arvonsa vuodesta toiseen.

Lisätarvikkeet

Oliver Furniturelle tunnusomaisesti tammikerrossängyssä on näkymättömiin sijoitellut ruuvit, joka antavat sängylle puhtaan, yleellisen ilmeen. Tyyli on skandinaavinen, jossa korostuvat selkeät linjat, pyöreät muodot ja mielenkiintoiset yksityiskohdat kuten nahkahihnat sängyn päätykaarissa. 

Lasten kerrossänky Wood mini+ Tammi on lastenhuoneen tyylikäs keskipiste ja se tarjoaa hyvin suunnitellulla muotoilullaan tilaa niin suurille persoonille aina 9v saakka kuin pienillekin uneen tuuditettaville. Keskeinen osa Oliver Furnituren kestävyyden periaatetta on luoda lasten kalusteita jotka laatunsa ja muotoilunsa puolesta voivat säilyä perheiden käytössä vuodesta ja sukupolvesta toiseen.

Mini+ Tammi kerrossänky muuntuu tarvittaessa kahdeksi yksittäiseksi juniorivuoteeksi lisätarvikkeena myytävällä lisäosapaketilla. Kaikki lisäosat on tilattavissa myös Lil Decorista (selkeyden säilyttämiseksi niitä kaikkia ei pidetä esillä), ota yhteyttä niin lisäämme ne esille verkkokauppaamme: info@lildecor.fi . Palvelemme mielellämme kaikissa lisäkysymyksissänne!

(Ei alennettavissa.)
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.