Oliver Furniture

Juniorisänky Wood mini+ Tammi

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 1079,00 107900
Määrä: kpl

Pieneen lastenhuoneeseen mitoitettu lastensänky

Eksklusiivinen, pehmeälinjaisen pyöreä lastensänky yllättää tilavuudellaan. Oliver Furnituren Wood mini+ Tammi juniorisänky on valmistettu valkoöljytystä tammesta sekä koivusta joka on viilutettu tammella. Se on suunniteltu vastaamaan laadukkaasti nukkumisen tarpeisiin lastenhuoneissa, joissa on kompaktit neliöt tai kun tilaa halutaan säästää mahdollisimman paljon leikkimiseen sekä muuhun tekemiseen.

Muotoilu on erittäin onnistunutta, sillä pienistä ulkomitoistaan huolimatta lapsella on kunnolla tilaa nukkua sängyllä. Turvallinen, lähes ympäriinsä kiertävät pinnalaidat tarjoavat suojaisan, kotoisantuntuisen paikan lapsen unille. Etulaitaan sijoittuva turvalaita kuuluu mukaan ja sen saa lapsen kasvaessa irrotettua.

Mitat: 74 x 166 x 57,5 cm.

Lisätarvikkeet:

Muokattava lastensänky

Kun tarpeet muuttuvat, kun lapsi haluaa uuden sängyn tai tulee tarve saada sisarukset samaan huoneeseen, Mini+ sängyn saa muokattua toisenmalliseksi Mini+ sängyksi ostamalla lisäosapaketin. Mahdollisuudet hintoineen on nähtävillä Oliver Furnituren Convererter-sivustolla. Kaikki lisäosapaketit on tilattavista meiltä, ota vain yhteyttä niin lisäämme ne esille verkkokauppaamme: info@lildecor.fi . Kaikissa kysymyksissä, ilolla palvelemme! 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.