Oliver Furniture

Wood Baby/toddler rocker

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 386,00 38600
Määrä: kpl
Oliver Furnituren Wood-sarjan vauvojen ja pikkulasten keinussa on erityisen kaunis, herkkä muotoilu. Se on tyylikäs vaihtoehto perunteisille sittereille. Baby rocker on käytännöllinen, ja on paljon tehtävää arjen pyörityksessä. Siinä pienokaista saa keinuteltua liikkeessä, joka muistuttaa kohdussa oloa - ja antaa vanhemmalle kenties muutaman minuutin ajan vapaat kädet hoitaa tarpeellisia askareita. Vauva oppii hieman myöhemmin myös itse potkuttelemaan vauhtia keinuun. Keinunnalla on rauhoittava vaikutus, se on siis optimaalinen sekä viihtymiseen että rentoutumiseen. Keinujalakset voi myös lukita, joka on hyvä esimerkiksi mikäli istuimessa ruokkii vauvaa tai uniaikaan. Kuten kaikki vauvakeinut, baby rocker on tarkoitettu käytettäväksi vain lyhyitä aikoja kerraallaan sekä vauvoille että vanhemmille lapsille. 

Wood Baby & toddler rockerin muotoilulla on ollut tarkoituksena saavuttaa mahdollisimman pitkä käyttöikä ja saada keinusta käytännöllinen monenlaisiin arjen tilanteisiin. Vauvavuoden jälkeen vauvatyynyn, (joka on muodostaa istuimen päällysosan) voidaan irrottaa ja vauvakeinu muuttuu kauniiksi lasten keinuksi  useiksi seuraaviksi vuosiksi. 2-7 -vuotiaat voivat siinä lueskella, pelata, rentoutua ja nauttia kodikkaista hetkistä Wood toddler rockerissa. Kevyt mutta jykevärakenteinen istuin on helppo lapsen itsensäkin liikutella minne vain haluaakin istahtaa keinuttelemaan. Oliver Furnituren huonekalujen pitkä käyttöikä tarkoittaa kestävyyttä. Viisas valinta kuluttajalta satsata kestävyyteen, pitkäikäisyyteen!

Wood Baby & toddler rocker on valmistettu valkoöljytystä tammirungosta, päällään toddler istuin jossa baby pehmuste jossa on täytteenä Oeko-Tex kierrätettyä PET-materiaalia. Sekä vauvan että taaperon istuinosien kankaat on valmistettu Öko-Tex -puuvillasta. Vauvan pehmuste on kiinnitetty taaperonistuimeen tarranauhalla, joka puolestaan on kiinnitetty keinuun nahkahihnoilla, joissa painonapit. Vauvan saa istuimeen kiinni turvavöillä jotka on kiinni vauvan istuinpehmusteessa ja myös keinun rungossa. Wood Baby rocker on turvallisuushyväksytty ja kuten koko muukin Oliver Furnituren Wood mallisto, sen muotokieli on klassisen pohjoismainen. Pyöristetyt yksityiskohdat luovat visuaalisen keveyden ja vaivattomuuden ilmeen - joka taas on linjassa tuolin yksinkertaisen, pehmeän muotoilun kanssa. Houkuttelee rentoutumaan ja rauhoittaa pientä lasta!

Wood Baby rocker on testattu ja hyväksytty EN 12790:2009 standardin mukaisesti. 

Sekä pehmuste että istuinkangas ovat konepestäviä 40 °: ssa.

Materiaali: tammi, kierrätetty Oeko-Tex-PET, Öko-Tex puuvilla.

Mitat: 42 x 72 x 39 cm,

Tilaustuote: arvioitu toimitusaika noin 4 viikkoa. Tiedustele halutessasi täsmällinen toimitusaikataulu: info@lildecor.fi . Palvelemme mielellämme lisätiedoissa! 

Klikkaamalla tuotekuvia, saat ne suuremmaksi ja tarkaksi näytölle.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.