Oliver Furniture

Wood sivuvaunusänky / lasten puusohva

Hinta:
Määrä: kpl
Monikäyttöinen Oliver Furnituren Wood sivuvaunsänky vauvalle: se on sivuvaunu, kehto ja pieni lasten puusohva.

Wood sivuvaunusänky on kauniisti muotoiltu vauvan sänky joka tarjoaa sekä vauvalle että hänen vanhemmilleen mahdollisuuden olla toisiaan lähellä, kodikkaasti ensimmäisten kuukausien aikana. Sama sänky sopii vauvan hoivaamiseen ja käytännön arkea helpottamaan. Se mahdollistaa tarvittavan unen sekä lapselle että vanhemmille: laskemalla sängyn etulaitaa ja laittamalla sängyn vanhempien sänkyyn kiinni, on yöt mahdollista viettää mahdollisimman lähellä toinen toisiaan, turvallisesti. Tällätavoin vauva saa tuntea vanhempien läheisyyttä yöllä, ja vanhemmat puolestaan saavat mahdollisimman mukavat nukkumisolosuhteet kun vauva on turvallisesti omassa sängyssään ja aivan lähellä. Wood sivuvaunusänky on mukava paikka vauvalle nukkua myös päivisin. Asettele silloin molemmat laidat yläasentoon jolloin sänky toimii kehdon tavoin. Co-sleeperissä on kumipäällysteiset renkaat ja niiden avulla sänkyä saa hiljaisesti heijailtua edestakaisin nostamalla toisen päädyn kahvasta sänkyä hieman ilmaan. Suurilla renkailla rullailu huoneesta toiseen käy tarvittaessa kätevästi. Tyylikkään muotoilunsa ja viimeisteltyjen yksityiskohtiensa ansiosta Wood sivuvaunusänky sulautuu kauniisti osaksi muuta kodinsisustusta.

Wood sivuvaunusänky valmistetaan 100% massiivikoivusta ja tammesta. Turvallisuustestit läpäissyt sänky palvelee monenlaisissa tarpeissa: korkeudensäätö mahdollistaa sopivuuden vanhempien sängyn rinnalle (44-63cm). Pieni laita jää silti väliin, jottei vauva pääse pyörimään vanhempien sängyn puolelle. Viehettävästi muotoillut laidat ja jykevä pohjallinen takaavat optimaalisen ilmanvaihdon Wood sivuvaunusänkyyn.

Kun vauva tarvitsee suuremman nukkumispaikan ensimmäisten 6-9 kuukauden jälkeen, Wood sivuvaunusänky muuntuu mukana toimitettujen jalkojen ja avoimen etukappaleen avolla helposti pieneksi lasten puusohvaksi. Puusohvan korkeutta voi säätää ja siten se seuraa lapsen kasvua vuosien ajan. 

Erikseen hankittavien lisäosen avulla voit varustella Wood sivuvaunusänkyä lisää. Pieni puinen teline katosverholle ja mobilelle on valmistettu massiivitammesta. Sen avulla jalostat Wood sivuvaunusängyn toiminnallisuuksia edelleen laajemmaksi. Pidike on helposti asennettavissa ja siihen saa ripustettua lapselle mielenkiintoista katseltavaa ja kuunneltavaakin vauvan aisteja aktivoimaan. Telineeseen voit myös ripustaa Oliver Furnituren katosverhon jolloin luot suojaisan, entistäkin pesämäisemmän vuoteen vauvalle. Vuodekatos rauhoittaa vauvalle oman tilan jolloin vauvan on kenties helpompi rauhoittua nukkumaan. Kun sänky muunnetaan myöhemmin lasten puusohvaksi, katos voi olla majamainen, mielikuvituksellinen paikka lapselle!

Kuten kaikki Oliver Furnituren huonekalut, myös tämä on valmistettu Euroopassa ja se täyttää EU:n tiukat turvallisuus- ja terveysvaatimukset. Piilotetut ruuvinkannat - se onkin Oliver Furniturelle omaleimaista - korostavat näiden huonekalujen puhdaslinjaista muotoilua ja moitteetonta laatua. Wood sivuvaunusänky on osa eksklusiivista Wood- mallistoa joka pyrkii korostamaan puuta materiaalina ja sen kauniin luonnollisia kerroksia.

Testattu ja hyväksytty turvallisuustandardi EN 1130:2019 mukaisesti. Lasten puusohva on testattu ja se täyttää EN 17191:2017 standardin.
 

041487 – Wood sivuvaunusänky, sisältää muutososat lasten puusohvaksi, valkoinen/tammi

Ulkomitat – syvyys 49 × leveys 92 × korkeus 55/74 cm

Lisäosat:
041488 – Wood teline katosverholle ja mobilelle, mitat 3 × 45 × 65 cm
041489 – Katosverho Wood co-sleeperiin, valkoinen
041837 – Patja Wood co-sleeper sänkyyn – 42 × 82 × 4 cm
041813 – Istuintyyny Wood co-sleeperin penkille, nature –  42 × 82 × 5 cm

Painoraja, kun sivuvaunusänkynä: 9kg
Painoraja, kun pikkusohvana: 75kg

* Ei alennuskoodeja *

Arvostele tämä tuote

25.01.2024 - Milli

Tämä on niin laadukas ja kaunis vauvan kehto! Ehdoton plussa on myös jatkokäyttö pikkusohvana.