Oliver Furniture

Vauvan sitteri/keinu - Wood

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 399,00 39900
Määrä: kpl

Oliver Furnituren Wood-sarjan vauvojen ja pikkulasten keinussa on erityisen kaunis, herkkä muotoilu. Se on tyylikäs, huomattavan pitkäikäinen vaihtoehto perinteisille sittereille. Vauvan sitteri on käytännöllinen apu vauvaperheeseen jossa on niin paljon tehtävää arjen pyörityksessä. Siinä pienokaista saa keinuteltua liikkeessä, joka muistuttaa kohdussa oloa - ja antaa vanhemmalle kenties muutaman minuutin ajan vapaat kädet hoitaa tarpeellisia askareita. Vauva oppii hieman myöhemmin myös itse potkuttelemaan vauhtia keinuun. Keinunnalla on rauhoittava vaikutus, se on siis optimaalinen sekä viihtymiseen että rentoutumiseen. Keinujalakset saa myös tarvittaessa lukittua. Kuten kaikki vauvakeinut, vauvan sitteri on tarkoitettu käytettäväksi vain lyhyitä aikoja kerraallaan sekä vauvoille että vanhemmille lapsille. 

Oliver Furnituren Wood-malliston sitterin muotoilulla on ollut tarkoituksena saavuttaa mahdollisimman pitkä käyttöikä ja saada keinusta käytännöllinen monenlaisiin arjen tilanteisiin. Vauvavuoden jälkeen vauvatyyny voidaan irrottaa ja vauvakeinu muuttuu kauniiksi lasten keinuksi  useiksi seuraaviksi vuosiksi. 2-7 -vuotiaat voivat siinä lueskella, pelata, rentoutua ja nauttia kotoisesta oleskelusta Wood keinussa. Kevyt mutta jykevärakenteinen istuin on helppo lapsen itsensäkin liikutella minne vain haluaakin istahtaa keinuttelemaan. Oliver Furnituren huonekalujen pitkä käyttöikä tarkoittaa kestävyyttä. Viisas valinta kuluttajalta, satsata kestävyyteen, pitkäikäisyyteen!

Wood vauvan sitteri/keinu on valmistettu valkoöljytystä tammirungosta, päällään keinun istuinkangas jossa lisäksi irrotettava vauvan pehmuste. Pehmusteen täyte on Oeko-Tex kierrätettyä PET-materiaalia. Sekä vauvan että taaperon istuinosien kankaat on valmistettu Öko-Tex -puuvillasta. Vauvan pehmuste on kiinnitetty taaperonistuimeen tarranauhalla, joka puolestaan on kiinnitetty keinuun nahkahihnoilla, joissa painonapit. Vauvan saa istuimeen kiinni turvavöillä jotka on kiinni vauvan istuinpehmusteessa ja myös keinun rungossa.

Wood sitteri on turvallisuushyväksytty ja kuten koko muukin Oliver Furnituren Wood-mallisto. Sen muotokieli on klassisen pohjoismainen. Pyöristetyt yksityiskohdat luovat visuaalisen keveyden ja vaivattomuuden ilmeen - joka taas on linjassa keinun yksinkertaisen, pehmeän muotoilun kanssa. Houkuttelee rentoutumaan ja rauhoittaa pientä lasta!

Testattu ja hyväksytty EN 12790:2009 standardin mukaisesti. 

Sekä pehmuste että istuinkangas ovat konepestäviä 40 °: ssa.

Materiaali: valkoöljytty tammi (myrkytön öljy), kierrätetty Oeko-Tex-PET, Öko-Tex puuvilla.

Mitat: 42 x 72 x 39 cm,

Tilaustuote: arvioitu toimitusaika noin 3 viikkoa. Tiedustele halutessasi täsmällinen toimitusaikataulu: info@lildecor.fi . Palvelemme mielellämme lisätiedoissa! 

Klikkaamalla tuotekuvia, saat ne suuremmaksi ja tarkaksi näytölle.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.